Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Mariann Fisher Boel i Portugal

EU’s landbrugsministre er samlet i Portugal til, hvad der beskrives som et uformelt møde om EU’s landbrugspolitik og ikke mindst EU’s landbrugsstøtteordninger.

Mødet finder sted i Portugals næststørste by Porto, og den portugisiske SIC TV-kanal transmitterede søndag direkte fra Porto, hvor den portugisiske landbrugsminister Jaime Silva og de øvrige landbrugs- og fiskeriministre sammen med EU kommissær Fisher Boel sent på eftermiddagen gik tur i byen. Alle ministrene og Mariann Fisher Boel var iført bordeaux kapper og sort bredskygget hat, som forbindes med byen Porto som portvinsproducent.

Som afslutning på samtalerne i Porto, vil Fisher Boel tirsdag d. 18. september 2007 mødes med den britiske landbrugsminister Hilary Benn og den franske landbrugs- og fiskeriminister Michel Barnier.

Der var en lille demonstration mod GM fødevarer (genetically modified) i Porto søndag. Mandag d. 17. forventes en langt større protestaktion med deltagelse af portugisiske og andre europæiske landmænd, som er usikre overfor de forventede ændringer i EU’s landbrugsstøtte.

UPDATE 18. september 2007
Omkring 5.000 landmænd protesterede mandag i Porto mod EU's landbrugspolitik, som de mener er med til at nedlægge små landbrug. De fremmødte landmænd kom primært fra Portugal og Spanien.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer
Opret en kommentar
(Påkrævet)  
(Valgfri)
(Påkrævet)  
Tilføj(Publiceres på denne side efter godkendelse)