Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Krone Golf Tours solgt til Kuoni / Apollo rejser - Golf Plaisir synergieffekt

Krone Golf Tours, der bl.a. arrangerer golfrejser til Portugal, er blevet solgt til Kuoni/Apollo fremgår det af en pressemeddelelse fra Kuoni Scandinavia.

Med opkøbet ønsker Kuoni/Apollo at skabe synergi mellem Krone Golf Tours og Golf Plaisir. Golf Plaisir er en svensk golfrejsespecialist som Kuoni opkøbte i 2008.

Krone Golf Tours har eksisteret siden 2003 og de 4 nuværende medarbejdere, der arbejder med produktion og salg af golfrejser, fortsætter arbejdet efter overtagelsen af Kuoni/Apollo.

Krone Golf Tours vil blive integreret i i Kuonis skandinaviske rejseselskab, og skal bl.a. udbygge salget af golfrejser via Apollo Rejsers salg af golfrejser til Playitas.

Playitas er Apollo Rejsers sports- og familieresort på den spanske ø, Fuerteventura.

Krone Golf Tours - Golfrejser til Portugal
Portugal er en populær golf-destination, og Krone Golf Tours har i mange år haft ekstra meget fokus på Portugal som golfland. Krone Golfrejser arrangerer således golfrejser til både Lissabon, Algarve og Madeira.

Ligeledes arrangerer Krone Golf Tours også ofte en særlig golfskole i Portugal som afholdes i samarbejde med PGA Pro golfspillere som f.eks. Thomas Dam Nilsson.

Læs mere om Golf i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer