Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabon hoteller med 5 stjerner – sammenligning af billigste topklasse hoteller i Portugals hovedstad

I december 2010 udgaven af The Hotel Price Index er Lissabons 5-stjernede hoteller blandt de absolut billigste.

Hoteller med 5 stjerner for 150 US$
Kun i to andre europæiske hovedstæder kan man finde lavere priser for 5-stjernet luksus.

I Warszawa, Polen og i Tallin, Estland kan man for 150 US$ bo på 5-stjernet hotel.

150 dollars i Lissabon rækker i snit til 4,8 stjerner.

Længere nede på listen finder man:

  • Budapest, Ungarn med 4,7 stjernet hotel for 150 US dollars.
  • Prag, Tjekkiet med 4,6 stjerner for 150 US dollars
  • Dublin, Irland med 4,4 stjerner for 150 dolars
  • Berlin med 4,3 stjerner i gennemsnit for 150 dollars
  • Madrid med 4,2 stjerner for 150 dollars

Et 5-stjernet hotel i København koster som regel langt mere end 150 dollars. Denne pris giver i snit kun 3,4 stjerner i København på linje med hoteller i Barcelona og Amsterdam.

Oslo er det suverænt dyrere sted at overnatte i Europa på hotel i 5-stjernet komfort med gennemsnitligt kun 1,9 stjerner til rådighed for 150 US$.

Lissabon hoteller med 5 stjerner
En del af Lissabons topklasse hoteller er dyrere end de 150 dollars (ca. 840 kroner) per overnatning.

I gennemsnit kostede et dobbeltværelse på 5-stjernede Lissabon hoteller 155 dollars i sommeren 2010. Det er 12% mindre end i Hotel Price Index 2009 undersøgelsen.

Herunder et udvalg af Lissabons prisbillige 5-stjernede hoteller, hvor man ofte kan finde et dobbeltværelse til priser fra 700-850 kroner per nat:


Corinthia Hotel i Lissabon – 5 stjerner
Corinthia Hotel Lisboa ligger tæt på zoologisk have, Amoreiras shopping centeret, Praça de Espanha metro-stationen, Lissabons berømte aquadukt og Calouste Gulbenkian kunst-museet.

Man kan ikke gå ind til centrum fra Hotel Corinthia, men bydelen São Domingo de Benfica er rig på små hyggelige restauranter og med metroen er man i Lissabons centrum i løbet af 10 minutter.

Corinthia er et stort 5-stjernet hotel med 518 værelser (de øverste etager kan kun nås af gæster med nøgle). Hotel Corinthia er meget populært blandt forretningsfolk.

Man kan ofte finde særdeles gode tilbud på Corinthia, der også byder på stort Melo Spa, fitnessrum, indendørs opvarmet pool (hele året), spinning room og mange andre luksuriøse services for hotellets gæster.

Corinthia Hotel i Lissabon lokker ofte med priser helt ned til 70-80 euro for en overnatning i dobbeltværelse.

Se aktuelt tilbud på overnatning på Corinthia Lisboa hotellet.


Eurostars Das Letras Hotel i Lissabon – 5 stjerner
Det relativt ukendte Hotel Eurostars Das Letras ligger i et godt område i det centrale Lissabon tæt på shopping-gaden Avenida da Liberdade og i øvrigt lige ved siden af Den Danske Ambassade i Lissabon.

Fra Eurostar Das Letras er der et par minutter til fods til metrostationen Avenida på den brede Avenida da Liberdade, men man kan sagtens gå de omkring 10 minutter ind til Rossio og Baixa i hjertet af Lissabon.

Hvert af de 107 værelser er dedikeret til en international berømt forfatter. Der findes blandt andet et Fernando Pessoa værelse, et William Shakespeare værelse, et James Joyce værelse, et José Saramago værelse, et Miguel de Cervantes værelse osv.

Priserne på Hotel Eurostars Das Letras er normalt høje (200-400 euro per nat), men ind imellem er der virkelig gode tilbud på dette eksklusive designer-hotel i Lissabon. Vi har set priser på under 100 euro for et dobbeltværelse.

Der er fitness center og sauna på dette luksushotel i ét af Lissabons mest eftertragtede områder.  Se aktuelle priser på Hotel Das Letras Lisboa.


Sheraton Lisboa Hotel – 5 stjerner
Det imponerende Hotel Sheraton i Saldanha området i det nordlige Lissabon er blandt de mest prestigefulde Lissabon hoteller.

På øverste etage finder man Panorama Pianobar, som ved aftenstide har den måske bedste udsigt over Lissabon overhovedet.

Se mere om udsigter fra Lissabon-hoteller.

Sheraton Lisboa Hotel er en dyr fornøjelse, men man kan være heldig i lavsæsonen at finde et dobbeltværelse på dette Lissabon luksushotel fra omkring 120 euro per nat.

Der er alskens luksus-faciliteter på Sheraton Lisboa herunder fitness, spa, stor udendørs swimming pool og meget mere. Bemærk at adgang til pool-området og spa-centeret koster ekstra. Internet/wifi på værelset er også ekstra 19 euro per døgn (per januar 2011).

Man kan godt gå ind til midtbyen i Lissabon fra Sheraton hotellet. Det tager 15-20 minutter. De fleste tager en taxi – de holder lige uden for døren, og metrostationen Picoas er også lige rundt om hjørnet.

Se aktuelle priser for ophold på Sheraton Hotel Lisboa (opdateres).


Tivoli Lisboa Hotel – 5 stjerner

Hotel Tivoli Lisboa ligger på Avenida da Liberdade ikke så langt fra Hotel Eurostar Das Letras.

Det kendte Tivoli Lisboa er tættere på midtbyen; faktisk kun 5 minutter til fods til det centrale Baixa område.

Hotellet har udendørs swimming-pool, som er åben hele året. Gæsterne på Tivoli Lisboa kan frit anvende fitness center og swimming pool.

Priserne på overnatning på dette velestimerede Lissabon Hotel er sjældent under 150 euro for et dobbeltværelse, men man kan dog være heldig at finde værelser på tilbud til 120-130 euro. Om sommeren er det ofte væsentligt dyrere med mindre man booker tidligt.

På øverste etage af Tivoli Lisboa Hotel er der indrettet en stor tagterrasse med udendørs bar.

Se aktuelle priser på overnatning på Tivoli Hotel Lisboa.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer