Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Sporting Lissabon har solgt sin måske bedste spiller – Ricky van Wolfswinkel til Norwich

Lissabon-storklubben Sporting Clube de Portugal – i daglig tale bare Sporting eller Sporting Lissabon – er i foråret 2013 i store økonomiske problemer.

Ubetalte spillerlønninger 
Sporting er bagud med at betale lønninger til både spillere og personale, og ret beset er der næppe anden mulighed for Sporting end at sælge én eller flere af de bedste spillere, skriver flere sportsmagasiner.

Sportings gæld er anslået til omkring 260 millioner euro, og salgsprisen for van Wolfswinkel på omkring 10 millioner Euro vil forslå som en dråbe i havet på Sportings regnskaber, men i det mindste vil klubben kunne holdes ‘flydende’ i endnu nogen måneder.

Van Wolfswinkel til Norwich City i Premier League
Van Wolfswinkel’s nye arbejdsplads bliver Premier League og klubben Norwich City F.C. i det sydøstlige England, county Norfolk.

Norwich City ligger i marts 2013 komfortabelt midt i den engelske liga og forventes at kunne undgå nedrykning. I december 2012 slog Norwich City sågar Michael Laudrups fremadstormende tropper fra Swansea med 3-4 i Swansea.

Hollandske Van Wolfswinkel nåede at score 20 mål i 41 kampe for Sporting siden købet af ham fra Utrecht, Holland i 2011 for 5,6 millioner euro.

Se også: Den aktuelle stilling i Portugals bedste række på A BolaKommentarer

Endnu ingen kommentarer