Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Turister fra hele verden elsker Portugal – Lissabon – Sintra – Madeira

Briterne vil til Lissabon i påskeferien 2014, danskerne tager til Madeira og canadierne anbefaler Sintra som den gode ferieoplevelse.

Påsken 2014 er lige om hjørnet og den er ekstra god i år for dem der gerne vil bruge 5-6 dage på en tur ud af landet. Netop fordi påsken falder tre uger senere end i 2013, kribler det i de fleste for at komme afsted til solen og varmen, der endnu ikke har slået igennem i Nordeuropa.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en storbysferie i foråret kan gøre underværker for humøret hos de fleste.

I Storbritannien fortæller statistikken, at de fleste briter ønsker at tage den klassiske forårstur til Paris, men Lissabon ligger også på top ti over de meste bookede rejsemål for den nært forestående påske. Læs artiklen fra The Daily Mail.

Listen over de 10 mest populære byer ser således ud:

1. Paris
2. Amsterdam
3. Rom
4. London
5. Berlin
6. Barcelona
7. New York
8. Lissabon
9. Prag
10. Wien

Danskerne holder påskeferien på Madeira
Ifølge rejsebranchen i Danmark er der 30.000 danskere der skal på påskeferie i udlandet. De fleste af dem har valgt Madeira, der med sit dejlige klima bestemt er et helt perfekt rejsemål for en kort ferie.

Det store argument for netop Madeira har været, at man vil ned og se Cristiano Ronaldos museum. Så mon ikke der nu også er en del børnefamilier der henlægger rejsen til Madeira i de kommende år. Ronaldos berømmelse er ikke aftaget siden han indviede sit eget museum sidste år. Nærmest tværtimod.

Sintra på listen over oversete europæiske perler
Den canadiske avis The Toronto Star har Sintra på sin top ti over oversete europæiske byer der rummer store rejseoplevelser. Andre byer er Gijón, Sevilla og Lecce i Italien.

Læs mere her om hvorfor Sintra er på listen over europæiske byer, canadiere skal besøge på europarejsen til sommer.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer