Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugisisk mad - stor Taste-Portugal kampagne i London fra september 2014 til marts 2015‏

En ny kampagne som skal promovere Portugals gode køkken og vine, blev skudt i gang i London 9. september 2014.

Restaurant Notting Hill Kitchen i London åbnede Taste-Portugal kampagnen og hvilket sted kunne være mere passende, end et portugisisk spisested med fokus på den Iberiske halvøs kulinariske fortræffeligheder, under ledelse af restaurantens nye køkkenchef Luis Baena, der også kaldes ‘den portugisiske globetrotter’.

Indtil marts 2015 kan man nyde middage, vinsmagninger og opvisninger i madlavning af en række Michelin-stjerne kokke, alt sammen fremført for at fremhæve Portugals fortræffelige madretter og vinproduktion.

Se programmet for Taste-Portugal London 2014-2015

Portugisisk mad skal på verdenskortet
Ifølge den italienskfødte chefkok Matteo Ferrantino, der til hverdag er køkkenchef på Michelin restauranten Vila Joya i Algarve, skal Portugal på verdenskortet på lige fod med det spanske og italienske køkken.

Matteo Ferrantino, der assisterede Lois Baena på Notting Hill Kitchen ved lanceringen af Taste-Portugal, fortæller, at Middelhavskøkkenet falder i befolkningens smag i alle tre lande.

Grundingredienser som fisk, tomater og basilikum bruges lige så meget i Portugal og skal være med til at skabe en opfattelse af, at det portugisiske køkken ikke er meget anderledes end de traditionelt kendte middelhavslandes kulinariske retter. Det er smagen der er sagen og den kan sagtens sidestilles landene imellem.

Video: et kig ind i Notting Hill Kitchen - London

Kulinarisk oplevelsesrejse til Portugal
Initiativet er organiseret af Turismo de Portugal og har naturligvis til formål at fremme andre landes turisters lyst til at besøge Portugal. I det her tilfælde tage på rejse til Portugal, stærkt inspireret af kulinariske oplevelser.

Der har allerede været en stigende tendens blandt britiske turister til at rejse til Portugal. Fra januar til juni 2014 har Portugal, i forhold til samme tidsrum sidste år, oplevet en vækst af tilrejsende fra de britiske øer på 17,5 procent, fortæller direktøren for Turismo de Portugal.

Portugisisk familie har stor succes med egen café og delikatesse i den engelske by Aylesbury.
Imens, ikke langt fra London, har en portugisisk familie en succesoplevelse.

Efter ankomsten i 1998 og opsparing igennem mange år, lykkedes det familien Neves at åbne Portugalia i byen Aylesbury, der specialisere sig i produkter Made in Portugal.

Delikatessen sælger blandt meget andet ost, olivenolier, drikkevarer og endog bacalhau og pasteis de natas med stor succes.

Læs mere om familien, der har slået sig ned i en by i udkanten af London og find ud af hvilken engelsk kendis der relaterer sig til familien Neves.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer