Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Selfie med Cameron på EasyJet fly til Algarve

En 16-årig teenager fik sig en overraskelse på EasyJet flyet på vej til Portugal, da hun opdagede at David Cameron også var ombord!

Selfie med David Cameron
I alt hemmelighed tog 16-årig Ashleigh selfies og billeder af David Cameron, der sad og nød sine Pringles chips ombord på lavprisselskabet EasyJet.

Han er på ferie med sin familie på Algarvekysten, men tog tilbage til UK for at deltage i VJ mindefest i weekenden. På flyturen tilbage til Algarvekysten så en ung teenager sit snit til at tage et selfie med David Cameron.

Den unge pige tweetede på Twitter, hvor hun skrev ”Premierministeren var 3 sæder fra mig og spiste Paprika Pringles. Hjælp mig” og tilføjede "Guys, jeg græder han spiste Pringles"

Camerons tilstedeværelse på EasyJet fly har mødt stor undring og vakt opmærksomhed. Blandt andet skriver Willie Yarbrough på Twitter ”Hvordan er det overhovedet muligt? Det er ikke engang første klasse! Tiderne må være hårde for UK”

Se billederne hos Mirror

Surferøre og FitFlops
I sidste uge fik David Cameron en infektion i øret og blev behandlet for otitis, der også er kendt under navnet ”surfer’s ear”.

Han er blevet set i FitFlops i løbet af sin ferie. FitfFlops er designet til at aktivere muskler og tone lår, læg og bagdel.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer