Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Nye hoteller i Lissabon

Turismen i Portugal er i massiv stigning.

Efter at turistindtægter i 2014 stod for 10% af Portugals BNP, skønnes det at andelen i 2015 stiger til 15,8%. Og med det stigende antal turister følger åbning af flere nye hoteller i Lissabon.

Se også:
Kraftig stigning i turister, som rejser til Portugal.

H10 Duque de Loule
Dette 4-stjernede, spanskejede hotel tilbyder 89 værelser tæt på Praça Marques de Pombal.

Bygningen har indtil år 1890 fungeret som kloster, men er sidenhen blevet restaureret og skal nu fungere som hotel.

Interiøret er designet af den spanske indretningsarkitekt Lázaro Rosa-Violán. Hotellet er i klassiske blå og hvide farver med et moderne twist.

På hotellet er der også mulighed for at holde møder eller andre events og kan huse op til 80 deltagere.

Derudover har hotellet en fantastisk tagterrasse, Limao Chill-Out Terrace, på 10. etage med fantastisk udsigt ud over Tagus. Hotellet ligger desuden i gåafstand til Avenida de Liberdade.

Avenida de Liberdade er en 1,1 km lang gade, der er modelleret efter boulevarderne i Paris og hvor mange designerbrands har deres butikker. Den bliver anset som værende den 35. dyreste gade i hele verden.

Søg hoteller i Lissabon.

InterContinental Estoril
Vest for Lissabon ligger byen Estoril. Og her, helt ude ved Atlanterhavet, på den ’Portugisiske Riviera’, eller ’Coast of Kings’, som det også bliver kaldt, ligger det 5-stjernede InterContinental Estoril.

Her er 59 værelser, 2 suiter, mødefaciliteter, spa og fitness. Hotellet ligger et stenkast fra den togstation, der forbinder kystbyerne, Lissabon og Lissabons lufthavn.

On-site restauranten giver gæsterne mulighed for at smage traditionel portugisisk mad, hvilket inkluderer deres berømte portugisiske fisk og skaldyr.

InterContinental Estoril

Santiago de Alfama
På den berømte gade, Rua de Santiago, hvor det siges, at Christopher Columbus blev gift og hvor Caminho Português de Santiago starter, ligger dette 5-stjernede hotel, Santiago de Alfama.

Beliggenheden gør hotellet perfekt for den nysgerrige rejsende. Hotellet ligger direkte under Saint Georgs slot og lige over det berømte view point, Miradouro de Santa Luzia.

Gaderne her er meget smalle og nogle bygninger kan dateres et årtusinde tilbage.

Desuden er denne bydel hjem for fado musikken, og her kan ofte høres en fado musiker, der spiller eller synger i gaderne eller i hjemmet med vinduet åbent.

Pousada på Praca do Comércio
Det er dog ikke kun de luksuriøse og moderne hoteller, der opføres i Lissabon.

Pousada er den portugisiske betegnelse for kro, og er typisk et sted, der ikke kun tilbyder overnatning med lækker mad og vin, men ovenikøbet gør det i autentiske og historiske omgivelser.

Dette er ideelt for turister, der gerne bor et mere kulturrigt sted, hvor bygningen har en historie at fortælle. Pousadaerne er typisk omdannet fra at være et gammelt slot, en herregård eller en anden historisk bygning.

Pousada finansieres af den portugisiske stat, og er med til at værne om de ældre og særlige bygninger.

Den nyeste i rækken blandt Pousadaer i Lissabon åbnede i juni 2015 og ligger i Praça de Comércio. Bygningen er en gammel Pombaline bygning og har førhen været brugt af ministeriet for interne affærer og politiet.

Det nye Pousada er en del af Pestana Hotel Group.

Læs mere om Pousada LissabonKommentarer

Endnu ingen kommentarer