Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Nyt luksushotel i Estoril på Lissabonkysten

InterContinetal Hotels and Resorts, IHG’s luksus brand har netop slået dørene op til et nyt hotel på Lissabonkysten - faktisk det første hotel på Lissabonkysten.

Det nye InterContinetal Hotel huser over 59 værelser og to suiter med udsigt over Atlanterhavet, en udendørs swimmingpool, afstressende spa og moderne fitnessfaciliteter, foruden en smagfuld restaurant, flot privat have og et mødelokale.

Annonceringen af InterContinetal Estoril kom blot få måneder efter åbningen af InterContinetal Lissabon.

Foruden hotellet i Lissabon, har InterContinetal også et hotel i Porto (Palacios Das Cardosas), og derfor er InterContinetal Estoril det tredje InterContinetal Hotel i Portugal.

Billige flybilletter til Lissabon

InterContinetal Estoril beliggenhed
Hotellet ligger på den 'portugisiske riviera', der også kaldes 'coast of kings', nærmere betegnet ca. 27 km vest for Lissabon i en af de mest populære turistdestinationer, Estoril. Ønsker man at udforske Lissabon, ligger hotellet kun et stenkast fra togstationen.

Tæt på Estoril finder man den charmende kystby Cascais. Med udgangspunkt i Cascais kan man aflægge visit på den verdensberømte surferstrand Guincho, der er et paradis for surf og andre vindsportsentusiaster.

Bevæger man sig mod Sintra, kan man lade sig forføre i de romantiske og eventyrlige omgivelser. Bjergene rejser sig helt op til skyerne og byder på fortryllende slotte, skæve forretningsgader og ægte portugisisk kunsthåndværk.

Andre nye luksushoteller i Lissabon

Hvem er InterContinetal Hotels & Spa?
InterContinetal er en af verdens førende hotelkæder.

Med mere end 180 hoteller verden over og mere end 50 hoteller på udviklingsporteføljen, er InterContinetal Hotels & Resorts det største globale luksus brand. Faktisk er InterContinetal mere end dobbelt så stort, sammenlignet med et hvert andet globalt luksus brand.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer