Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabon - et fashionabelt mødested

Portugal er måske ikke det første land, man kommer i tanke om, når man snakker om mode og i særdeleshed modeuger.

Det vil nærmere være ’the big four’ - New York, London, Milano og Paris. Lissabon er blandt en af de mange byer, der konkurrerer lige bag de store fire.

Portugal har længe været respekteret for sin produktion af tøj, sko og tilbehør.

Portugal er stadig ét af de foretrukne lande at fremstille tøj i blandt mange europæiske mode- og luksus brands

Portugisiske virksomheders høje kvalitetsniveau, lave produktionsomkostninger og vilje til at bearbejde mindre ordrer er indenfor attraktiv rækkevidde for mange af de uafhængige europæiske designhuse.

Lissabon er også særligt populær blandt kunstnere, designere, innovatorer og entreprenører - det er lyset, livstilen og de lave leveomkostninger, der tiltrækker de kunstneriske og kreative sind.

Det er dog ikke kun Lissabon, der er populær hvad mode angår. Comporta - Portugals svar på the Hamptons, har i mange år fungeret som lege- og arbejdsplads for mange insidere i Paris’ modeverden.

ModaLisboa SS16

Specielt på denne tid af året summer modeverden - det mærkes i særdeleshed i september og oktober måned - ikke kun i Lissabon, men verden over. September er et af modeårets højdepunkter; modemagasinernes september udgaver udkommer i opslag så tykke som telefonbøger og indeholder alle sammen sæsonens looks og must-haves, sammen med highlights fra de store modeuger, der er blevet afholdt sidst i september.

d. 9.-11. oktober finder ModaLisboa SS16 sted - Lissabons modeuge, hvor næste års forårs- og sommerkollektioner bliver fremvist. Her vil unge såvel som mere etablerede designere vise deres designs frem. Designerne er både nationale designere, men der er også mange udenlandske designere i blandt, hvoraf mange har valgt at kalde Lissabon for deres hjem.

LisboaMode SS16 Kommentarer

Endnu ingen kommentarer