Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkSt. Patricks Day Flash Mob i Lissabon – morgendans den 16. marts

Den irske nationaldag d. 17. marts trækker vanen tro mange i byen.

Uddeling af hatte (efter rigelige køb af Guinness øl), festpyntede irske pubber og fest til langt ud på natten den 17. marts og den følgende weekend er standard.

Som opvarmning til årets St. Patricks Day viste en irsk danseskole den 16. marts 2016 deres kunnen udi folkedans ved et Flash Mob event i Belém i Lissabon.

Danserne samledes i nærheden af Lissabons vartegn Torre De Belem, der hvor det store verdenskort er aftegnet i brolægningen på pladsen tæt på Padrão dos Descobrimentos – monumentet for de opdagelsesrejsende. 

Se de irske og portugisiske dansere herunder.

Den Irske Ambassade i Lissabon var med til at arrangere den uventede flash mob og har sikkert været behjælpelig med at få myndighederne med på ide’en.   
    
Lissabons irske danseskole hedder Rince na Lisboa og har fungeret i et års tid.

St Patricks Day - lige dele nationaldag og markedsføring af Irland
Den irske nationaldag d. 17. marts er lidt usædvanlig.

St. Patricks Day blev officiel national fridag i Irland i 1903. Den internationale fejring af St. Patricks Day blev dog først introduceret af irske regeringer i midt 1990'erne og går i høj grad ud på at promovere Irland og irsk kultur.

I Irland afholdes St Patricks Festival, som efterhånden er gået fra at vare 3 dage til at vare 5-6 dage. Den første officielle St Patricks march blev afholdt i 1931 i Dublin og er nu et større tilløbsstykke i mange irske byer.

Irlands katolske kirke er ikke super-begejstret for udviklingen af den kommercielle side af St. Patricks Day; herunder den rigelige indtagelse af alkoholiske drikke. Men det synes mange unge irere hvis bare at St. Patricks Day bliver endnu mere interessant af. 

Og hvem var St. Patick egentlig? - jo, han var såmænd en englænder fra The Lake District. Se Berlingskes beskrivelse af Irlands Grønne Mand.

Gå til dans i Lissabon
Alle (også begyndere) kan være med. Der starter nye hold på den irske danseskole herunder for børn efter påske i Lissabon på adressen Rua Almirante Barroso 52A og i Carcavelos på St. Julians internationale skole. 

De irske dansere kan hyres til at give opvisning. 

Lissabon er nok mest kendt for sine salsa-danseskoler og for fitness-dance fænomenet zumba. 

Zumba er en blanding af blandt andet salsa, hip-hop, samba, mambo og merenque. 

Herover video fra Zumba fitness class (Holmes Place) i Lissabon 2015.

Din vurdering:Ny rute fra Billund til Madeira med Star Tour

Rejseselskabet Star Tour gør klar til at sende 8000 danske charterturister til Madeira, når der bliver åbnet op for en ny direkte rute fra Billund Lufthavn til Madeira Lufthavn, som ligger nær hovedbyen Funchal, på Portugals skønne ferieø. Det skriver netmediet take-off.

Den nye rute træder i kraft fra februar 2017.

Star Tours feriemål på Madeira
Star Tour har 18 hoteller på Madeira, fordelt på 4 forskellige destinationer: Funchal, Santana, Canico do Baixo og Calheta.

Santana ligger på den modsatte side af øen i forhold til Funchal og her bor man på en ombygget vingård med udsigt over havet. Der indgår endda en udlejningsbil i rejseprisen.

Fiskerbyen Canico do Baixo ligger mellem lufthaven og Funchal og her har hotellet et stort pool-område med udsigt over havet.

Læs også om Levadavandring på Madeira.

Calheta ligger på det sydvestlige Madeira langs med kysten fra Funchal. Her er et familievenligt hotel, med en af øens få sandstrande, kun for hotellets gæster.

I Madeiras hovedby Funchal ligger flere hotelmuligheder og ikke mindst den hyggelige atmosfære med shopping og restauranter.

Madeira er en yndet feriedestination for mange
Det nye udbud af ferierejser fra Billund til Madeira kommer efter, at charterrejser til Egypten og Tunesien ikke længere tilbydes og rejser til de kanariske øer som regel hurtigt bliver revet væk. Især i vintermånederne er efterspørgelsen på en charterrejse til en lunere destination altid populær og Madeira skuffer aldrig.

Læs også: Lej Madeira feriehus med plads til 4-6 personer – Bo i naturskønt område

Din vurdering:To strande i Portugal blandt de bedste i verden - Marinha Beach og Salema stranden ved Vila do Bispo

Der er allerede indløbet godt med bookinger til sommersæsonen på mange hoteller i Portugal.

Se Online-tilbud: Billig charter-ferie til Spanien 

Faktisk ser det ud til at 2016 bliver et nyt rekordår for turisme-industrien. Medvirkende årsag er at flere europæiske turister end normalt forventes at holde sommerferie 2016 i Europa.

Samtidig ser det ud til at turismen på de græske øer Lesbos og Kos forskubber sig lidt, men mange græske destinationer er dog stadig særdeles populære.

To af verdens bedste strande på Algarvekysten
På Algarvekysten håber man at få et ekstra skub efter positiv omtale af to af de bedste strande i Algarve.


Video fra Marinha Beach i Carvoeiro .

Verdens bedste strand – nummer 18: Marinha Beach, Carvoeiro
Det er en årlig tilbagevendede begivenhed at turist-virksomheder som Tripadvisor og lignende udnævner Top-10, Top-20 osv. indenfor en masse forskellige kategorier. 

Når et turistområde formår at komme med på en ‘verdens bedste’ liste er det dog stadig en stor fordel; også selv om Tripadvisor uden tvivl laver øvelsen for at gøre opmærksom på sig selv og af og til henfalder til at overdrive lidt. 

Herunder video fra Marinha Beach med fokus på oplevelser under vandet.

The Guardians choice nr. 15: Salema Beach ved Vila do Bispo
Blandt den bristiske avis The Guardian’s 50 bedste strande i verden finder man Selema straden ved Vila do Bispo.

Salema finder man vest for Portimão helt ude på den sydvestligste del af Algarvekysten, som af og til godt kan være lidt vindblæst – men der er lækker blød sandstrand og ofte ikke overfyldt.

Video fra Salema Beach

Se også:
Cascais-Estoril strande på Lissabonkysten
Billeder fra Foz do Arelho stranden
Algarve-rejser 2016 – se mere om rejser til Algarvekysten Din vurdering:Billig charterferie - Beach Tours udfordrer etablerede rejseselskaber med lavpris-charterrejser til Spanien

Når ferieturen går sydpå; eksempelvis til Spanien, er der efterhånden gode muligheder for at spare penge ved at finde billige charterrejser på nettet.

Book selv fly og hotel     
Er man villig til at bruge lidt tid ved computeren, kan man finde endog særdeles gode tilbud på lavpris-charterferie online.

Jo dyrere hotel-kategori, man efterspørger, jo bedre chance er der for at finde tilbud på en rigtig billig solferie - hvor prisen er lavere, end hvad danske rejseselskaber som Star Tours og Spies normalt tilbyder.
 På de billigste hotel-kategorier er det som regel svært at lave en stor besparelse, men det nye charterselskab Beach Tours gør forsøget med både de billigere hoteller og de lidt dyrere former for charterrejser til syden på hotel med 4 stjerner.

Fordelen ved at bestille rejsen ved Beach Tours er at man af og til kan finde særdeles billige charterferie-tilbud på rejser til Spanien; specielt hvis man er tidligt ude før højsæsonen.

Den mest prisbevidste kunde vil naturligvis efterprøve priserne ved at sammenligne på hotellernes egen hjemmeside, og her kan man også være heldig at finde bedre priser end hos mange danske charterselskaber. Flybilletten koster, hvad den koster. Her får rejseselskaberne i langt de fleste tilfælde ikke længere rabat.

Beach Tours lavpris charterferie - Spanien
Spanien er langt den største destination for sol-hungrende danskere, og det har Beach Tours naturligvis taget bestik af. 

Der tilbydes lavpris-charter til følgende destinationer: 

Costa del Sol - Malaga-Marbella-Fuengirola-Nerja-Torremolinos

Den spanske solkyst er ét af de helt store charter-destinationer.

Beach Tours har aftaler med hoteller i de større byer på Costa del Sol og også i eksempelvis Benalmadena mellem Torremolinos og dansker-enklaven Fuengirola.

Et godt tilbud på lavpris-charterferie til Costa del Sol i maj-juni: 

29 maj - 5. juni 2016 (1 uge), 2 voksne, 1 værelse, Hotel MS Amaragua 4 stjerner, Torremolinos, afrejse fra København direkte med Norwegian (Malaga Lufthavn)

- Beach Tours lavpris: 7224 kroner
- FDM Rejser (samme hotel, samme periode): 7488 kroner

Morgenmad er inkluderet. Billeje/transport til/fra hotel ikke inkluderet. Besparelsen hos Beach Tours i forhold til FDM Rejser er her relativ lille.

Alicante - Costa Blanca området

Omkring storbyen Alicante ligger strandene som perler på en snor.

Benidorm nordøst for Alicante er én af de kendteste Costa Blanca destinationer. 

Pris-eksempel Beach-Tours lavpris-charter i august 2016:

13-20 august 2016 (1 uge), 2 voksne, 1 værelse, Hotel Melia i Benidorm, 4 stjerner, afrejse fra Billund direkte med Norweigan (Alicante Lufthavn)

- Beach Tours lavpris: 9928 kroner
- Spies Rejser pakkerejse (samme hotel, samme periode): 12648 kroner

Hos Spies er morgenmad inkluderet. Hos Beach Tours er halvpension inkluderet. Billeje/transport fra/til hotel er ikke inkluderet.

Der er således væsentligt billigere at booke rejsen til Benidorm hos Beach Tours. 

Costa Brava kysten omkring Girona nord for Barcelona

Metropolen Barcelona ligger tæt på Costa Brava, og der er billige flyrejser til både Girona Lufthavn og Barcelona Lufthavn fra Danmark.

Booker man pakkerejse til Costa Brava kysten er Lloret de Mar området et populært valg.

Beach Tours kan tilbyde Hotel Encantrada lejlighedshotel med 4 stjerner med flyafgang til Barcelona Lufthavn (BCN) fra København med det spanske lavprisselskab Vueling/Norwegian. Pris for to voksne i samme lejlighed.

Priseksempel samlet pakkerejsepris 11-18 juli 2016:

- Beach Tours: 11864 kroner uden måltider/14776 kroner all inclusive
- DTF-Travel: 10911 kroner uden måltider/ 14562 kroner all inclusive (samme hotel, samme periode)

Dette populære lejlighedshotel i Lloret de Mar med stort poolområde er billigere at booke hos DTF-Travel, hvor priserne dog er 350-500 kroner højere, hvis man ønsker mulighed for at kunne aflyse. Bemærk at der kan være forskel på lejlighederne (alle priser for 2-værelses lejligheder)

Gran Canaria - super-billig charter til De Kanariske Øer

Den klassiske vinterdestination Gran Kanaria er også populær om sommeren.

Her er der som regel rigtig gode tilbud, men i 2016 er priserne på Gran Canaria charterferie dog lidt højere end normalt som følge af uro i Mellemøsten (Egypten), Tyrkiet og Nordafrika.

Hos Beach Tours kan man finde en familie-pakkerejse til Gran Canaria for 2 voksne og 2 mindre børn (max 5 år) til absolut lavpris.

Bo på det 3-stjernede Hotel Duna Beach i en 2-værelses lejlighed (i alt 4 personer). Duna Beach ligger i turistområdet Maspalomas på den sydlige spids af Gran Canaria. 

Priseksempler:

- Lavpris-charter hos Beach Tours: 8870 kroner eksklusiv måltider (kan tilkøbes) 13-20 august (2 voksne og to børn)
- Spies Rejser - billigste sammenlignelige charterferie på Gran Canaria eksklusiv måltider: 14096 kroner (Arpartamentos Karina 10-17 august, 2 voksne+2 børn)
- Apollo Rejser - billigste sammenlignelige charterrejse til Gran Canaria for 4 personer (2 voksne og to små børn over 2 år), eksklusiv måltider: 14992 kroner (hotel Corona Blanca i Playa del Ingles) 

Ovenstående tilbud er i august og eksklusiv alt ekstra såsom transport til/fra hotel, billeje etc. For Beach Tours gælder det at børnene til denne meget lave pris til Gran Canaria ikke må være ældre end 5 år.

Mallorca charter-tilbud - sommerdestination på De Baleariske Øer

Mens besparelsen ved booking af Beach Tours Gran Canaria rejser med to små børn fra CPH er enorm, er situationen lidt anderledes med to børn på 12 og 14 år til feriedestinationen Mallorca med afrejse fra Hamburg.

Ved afrejse fra Hamborg Lufthavn til Mallorca, kan lavprischarter-selskabet tilbyde følgende pris for 2 voksne + 2 børn, 2-værelseslejlighed i en uge på Hotel Ola Es Ravalles d'Or lejlighedshotel i byen Cala d'Or.

Mallorca charter tilbud 2016

- Beach Tours: afgang 29/6 fra Hamburg Lufthavn med Air Berlin: 15280 kroner (uden måltider)
- Spies Rejser: afgang 29/6 fra Hamburg Lufthavn med Air Berlin men hjemkomst 1 dag senere (8 dage): 21550 kroner (uden måltider) på samme Mallorca lejlighedshotel

Det er muligt at flyve med Lufthansa hos Spies til en lavere pris (samlet 18974 kroner) med et stop/flyskift både på udtur og hjemtur. Hos Beach Tours er der direkte fly med Air Berlin.

Se alle aktuelle lavpris charterrejser hos Beach Tours


Alle ovenstående tilbud på pakkerejser til Spanien er set online den 3. marts 2016. Redaktionen på Portugalnyt har forsøgt at sammenligne rejserne på et så fair grundlag, som muligt. Der kan imidlertid sagtens være forskelle i værelsesstandard, forplejning eller lignende, som vi ikke har været opmærksomme på.

Sammenligningen og priserne på charterferie i Spanien per sommer 2016 i ovenstående artikel er et øjebliksbillede af markedet for lavpris-solferie til populære områder i Spanien. Bemærk at priserne på Spanien charterferie næsten altid vil variere med afgangslufthavn. Vælger man eksempelvis at rejse fra Hamburg Lufthavn, er der typisk mulighed for at spare penge i forhold til at rejse fra København, Billund eller Aalborg.

Din vurdering:Portugiser i semifinalen i Danmark har talent

Danmark har talent - nu med hjælp fra Portugal.

Lørdag aften (5. marts) kl. 20 dansk tid, skal portugisiske Marcos Bessa forsøge at synge sig i finalen i TV2’s underholdningsprogram ”Danmark har talent” 2016.

Og der er rigtig mange af hans landsmænd, der krydser fingre for ham.

Designeren fra Lego vil også være sanger
Marcos Bessas succes indtil videre i et dansk tv-program er ikke gået ubemærket hen i de portugisiske medier.

Historien om den 26 årige Lego designer fra det venlige Portugal, er blevet samlet op af blandt andet Diário de Notícias, som skrev, at han tilsyneladende har vundet danskernes hjerter og referere til Bessas Facebook side, hvorpå han udtrykker et stort ” Obrigado, thank you, tusind tak!!!!”, efter det lykkedes ham at komme videre til semifinalen.

Se også nyhedsindslag på portugisisk tv her.

Video: Marcos Bessa synger Adeles ’Someone Like You’ i Danmark har talent:

Men den talentfulde sanger fra Paredes nær Porto, er ikke uvant med at synge og han har endda sine egen You Tube kanal.

Her kan man blandt andet kan hører ham synge Coldplays Fix You med veninden Maria:

Marcos arbejder som Lego designer i Billund, synger Gospelkor i Vejle og har en lillebror og en mor og far hjemme i Portugal, som bare er umådeligt stolte af ham. Vi, her på PortugalNyt, krydser også fingre for Marcos og ønsker ham al mulig held og lykke.

Se også tidligere artikel: Portugiser designer for Lego

Din vurdering:Danmarks fodboldkvinder godt fra start i Algarve Cup 2016

Update 9. marts 2016: Danmark og Portugal mødes om 7-8. pladsen, onsdag den 9. marts kl. 15 i Parchal.

Det danske kvindelandshold i fodbold fik en fin start på den årlige forårsturnering i Algarve, ved at besejre Canada med 1-0 i Albufeira i åbningskampen, som blev afviklet onsdag den 2. marts 2016.

Årets udgave af Algarve Cup har deltagelse af Danmark, Canada, Island og Belgien i Gruppe A og i Gruppe B spiller Portugal, Brasilien, Rusland og New Zealand mod hinanden. Alle kampe spilles fra 2-9. marts 2016.

Algarve Cup 2016 kampprogram
Er man i Algarve regionen den næste uges tid, er her en oversigt over Danmarks første tre kampe.

Gruppe A – spilledato og tidspunkt:

2. marts: Island-Belgien 2-1
2. marts: Canada-Danmark 0-1
4. marts: Canada-Belgien 1-0  
4. marts: Danmark-Island 1-4  
7. marts: Danmark-Belgien 1-2  
7. marts: Canada-Island 1-0

Gruppe B – spilledato og tidspunkt:

2. marts: Portugal-Rusland 0-1
2. marts: Brasilien-New Zealand 1-0
4. marts: New Zealand-Rusland 0-0  
4. marts: Portugal-Brasilien 1-3  
7. marts: Brasilien-Rusland 3-0  
7. marts. Portugal-New Zealand 0-1

Alle tidspunkter er lokal tid og finalen spilles onsdag den 9. marts mellem de to gruppevindere.

Se stillinger på det portugisiske fodboldforbunds hjemmeside.

Sidste års vinder deltager ikke i Algarve Cup 2016
Årets udgave af Algarve Cup er desværre uden sidste års vinder fra USA. Desuden har store nationer indenfor kvindefoldbold som Kina, Norge og Sverige også meldt afbud. Det skyldes, at disse nationer skal spille kvalifikationsturnering til OL i Rio og det foregår i Holland i perioden 2-9. marts.

Danmark har tabt fem finaler ud af fem mulige
De mange afbud fra stærke nationer, giver måske Danmarks landshold chancen for at forbedre sit hidtil bedste resultat i Algarve Cup. Senest var de danske kvinder i finalen både i 2007 og 2008, men tabte begge år til USA (som har vundet turneringen 10 gange!).

Danmark har været i finalen fem gange, siden turneringen startede i 1994, men har desværre aldrig løftet vindertrofæet op i luften.

Din vurdering:Familieferie ved Algarvekysten rigtig god for feriebudgettet – Algarve er Europas billigste sol og strand rejsemål

En kop kaffe, en øl, en cola, solcreme eller en tre-retters menu, er noget man som turist meget hurtigt får brug for, når man endelig er nået frem til destinationen.

De fleste kender fornemmelsen af at skulle finde ud af, hvad prisniveauet er på ferien, når man sidder på den første bar eller cafe og skal have stillet sult og tørst.

Det første menukort man får stukket i hånden, siger ofte meget om feriens forestående udgifter: Hvor meget koster det at være på ferie?

Portugals Algarvekyst er Europas billigste strandferie destination.

Lav-selv prissammenligninger
Britiske Post Office har lavet en fin grafisk side, hvor man kan se, hvad det koster at købe små fornødenheder på rejsemålet, sammenlignet med resten af verden. Post Office har hentet pris-data fra mange destinationer i verden, der i blandt Algarve (som er et ualmindeligt populært rejsemål for briter).

En hurtig sammenligning viser, at en flaske øl på en café eller bar koster små 9 kroner i Algarve regionen, mod ca. 23 kr. i resten af verden. En flaske vand på 1,5 liter købt i supermarked koster henholdsvis 2,65 kr. mod 6,75 kr.

Sammenligningsdestinationerne er en lang række af de mest populære turistmål over hele verden, fra Nice i Sydfrankrig til Auckland i New Zealand over Asien og USA, samt Sunny Beach i Bulgarien til Rio de Janeiro i Brasilien, Costa del Sol i Spanien og altså Algarve distriktet i Sydportugal.

Find Post Office Travel Barometer her.

Algarve er Europas billigste feriemål for strandglade familier

For briterne gør det stærke pund det endnu billigere at være på ferie. Den årlige Post Office Family Holiday Report 2015 afslørede, at en familie på fire stadig kan spise ude på restaurant i Algarve for under 300 kr.

Generelt var der mere for pengene i 2015 end i 2014 og statistikken fortæller, at priserne på de mest anvendte køb for en britisk familie, fra is, cola og solcreme til en tur i vandland, generelt er faldet på 14 europæiske feriemål, herunder Algarve.

Læs også: Algarvekysten satte turisme rekord i 2015 - Faro Lufthavn gennemrenoveres

Læs også: Algarve 2016 rejser - hvem skal du rejse med?

Din vurdering:Primo Tours på Ferie For Alle rejsemesse i Herning – rejser til Porto Santo og Madeira

På rejse- og feriemessen i Herning 26-28 februar 2016 kan man blandt andet møde repræsentanter for Primo Tours.

Rejser til Porto Santo med Primo Tours 
Den lille ø Porto Santo ligger 37 km nordøst for Madeira.

Der er færge fra Funchal på Madeira og øen har også en lufthavn, som benyttes af charter-rejseselskaber som Primo Tours.

Se tilbud på rejser til Porto Santo med Primo Tours.

Porto Santo er ligesom Madeira portugisisk og hører under Madeira’s selvstyre som region.

De to øer er meget forskellige. Madeira er for det første langt større end Porto Santo, som kun strækker sig over ca. 42 km2 – det vil sige ca. halvt så stort areal, som Amager.

Porto Santo er i modsætning til Madeira velsignet med masser af fantastiske sandstrande og er dermed perfekt til afslappet badeferie. På Madeira kan man også finde en god kunstrig strand og et havnebad, men nogen stor strandferie-destination bliver Madeira

På Porto Santo er stranden mellem 9 og 10 km lang og ét af de helt store trækplastre for turister. 

Se mere om Porto Santo inklusiv oplysninger om vejret.

Porto Santo rejser er populære for børnefamilier.

Badeferie og vild natur på Porto Santo
Madeira har i forhold til Porto Santo langt flere naturskønne områder, men faktisk er der også meget natur at udforske på Porto Santo. Se mere i video’en ovenfor.
 
Som badeferie-destination er Porto Santo perfekt. De fleste af øens hoteller er af høj klasse med enten 4 eller 5 stjerner.

Primo Tours rejser til Porto Santo og Madeira kan også bookes via Travelmarket.

Portugisiske velhavere på Porto Santo
Porto Santo er i Portugal kendt som stedet, hvor man tager hen på badeferie med familien, og øen i Atlanterhavet har altid været mere eksklusiv end Madeira og Algarve.

Strandene på Porto Santo ligger på den sydlige del og kan sammenlignes med de bedste strande i Caribien. 

Den portugiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo er en hyppig gæst på Porto Santo øen, hvor han er medejer af et hotel. Også den pensionerede fodboldspiller Luis Figo har investeret i ferieparadiset. 

Video fra Vila Baleira Resort på Porto Santo.

Golfspillere kan nyde en 18-huls bane med udsigt til stranden og til klippeformationer.

Tager man med Primo Tours kan man vælge mellem at bo på Vila Baleira, Luamar eller Quinta do Serrado.

Din vurdering:Bravo Tours messetilbud Ferie for Alle - billet til halv pris med Bravo Tours invitationskode

Rejsebureauet Bravo Tours annoncerer forud for Ferie For Alle 2016 i Herning messetilbud og messerabatter på ferier og rejser for mere end 10 millioner kroner.

Blandt de mange messetilbud finder man også tilbud på rejser til Portugal og Azorerne. 

Bravo Tours tilbud på rejser til Algarve fra Billund - messetilbud eksempler:

 • 8. april - 1 uge Algarve fra Billund - Tilbud: 2998 kr.
  8. april - 2 uger Algarve fra Billund - Tilbud: 4398 kr.
  Ferielejlighed Aquamar - Kat 3.

 • 15. april - 1 uge Algarve fra Billund - Tilbud: 2498 kr.
  Ferielejlighed Aquamar - Kat 3.

 • 29. april - 1 uge Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 2498 kr. 
  Boavista m. morgenmad - Kat 3+.

 • 2. maj - 1 uge Algarve fra Billund - Tilbud: 2798 kr. 
 • 2. maj - 2 uger Algarve fra Billund - Tilbud: 4198 kr. 
  Lejligheder Mouraliz - Kat 3.

 • 13. maj - 1 uge Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 3198 kr.
 • 13. maj - 2 uger Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 4998 kr. 
  Cerromar Atlantico - Kat 4.

 • 3. juni - 1 uge Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 3498 kr.
 • 3. juni - 2 uger Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 6198 kr. 
  Holiday Inn Algarve med morgenmad - Kat 4.

 • 17. juni - 1 uge Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 2498 kr.
 • 17. juni - 2 uger Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 5798 kr. 
  Terrace Club - Kat 3.

 • 1. juli - 1 uge Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 7398 kr.
 • 1. juli - 2 uger Algarvekysten fra Billund - Tilbud: 12998 kr. 
  Be Live Palmeiras Village med all inclusive - Kat 4.

Bravo Tours tilbud på rejser til Azorerne fra København og Billund:

 • 8. august - 1 uge Azorerne fra Billund eller København - Tilbud: 4998 kr.
 • 8. august - 2 uger Azorerne fra København eller Billund - Tilbud: 6798 kr. 
  Acores Atlantico med morgenmad - Kat 3.

Se alle messetilbud fra Bravo Tours

Invitationskode Bravo Tours - halv pris Ferie for Alle billet
I øvrigt kan man købe billet til Herning Feriemesse til halv pris med Bravo Tours invitationskode Bravo-FFA2016, der netop er offentliggjort på rejsebureauets hjemmeside samt på Facebook.

Ferie for Alle 2016 afholdes fra den 26. februar - 28. februar 2016 i Herning Messecenter.

Se også information om Herning Rejsemesse samt rabat billet Ferie for Alle invitationskode.

Din vurdering:Algarvekysten satte turisme rekord i 2015 - Faro Lufthavn gennemrenoveres

2015 blev det bedste år nogensinde i Portugals turisme og især i Algarve.

Dette går rigtig godt i spænd med den årlige Holiday Money Report i Storbritannien, som fortæller, at Algarve for første gang i fem år er den billigste feriedestination for briterne.

Portugals Statistik afslører, at der blev foretaget mere end 16,5 millioner bookinger i Algarve-regionen i 2015, hvilket var en stigning på 2,5 procent i forhold til året før, samt at 3,7 mio. turister besøgte den skønne landsdel, en stigning på 3,9 procent.

Det er primært udenlandske turister som har sørget for den store fremgang med en stigning på 5,7 %, hvorimod bookinger foretaget af portugsiske turister faldt med 3,1 % .

Faro Lufthavn i Algarve gennemrenoveres
Lufthavnen i Faro har også haft sit travleste år siden åbningen i 1965. 6,4 mio. passagerer kom igennem Faro Lufthavn i 2015, som i skrivende stund er gået ind i det sidste år med renovering.

Det forventes, at Faro Lufthavn fremstår som gennemrenoveret i foråret 2017.

Briterne elsker Algarve
54 procent af rejsende i Faro Lufthavn er briter. 3,5 mio. havde taget turen fra deres eget utilregnelige klima til Sydportugals sol og varme. Derefter kom tyskerne, irerne og hollænderne ind på de næste pladser.

Det gør franskmænd også
Det helt store procentmæssige boom stod franskmændene dog for, som i høj grad blandt pensionister, har taget Algarve til sig. Frankrig sendte små 200.000 turister og rejsende til Algarve, en stigning på 20 procent i forhold til året før, og det signalerer kraftigt, at det er billigere at slå sig ned eller holde ferie i Algarve end i Sydfrankrig. Mange franske pensionister bosætter sig aktuelt permanent i Portugal grundet meget fordelagtige beskatningsforhold i Portugal sammenlignet med Frankrig.

2016 forventes at blive et endnu bedre år for turismen på Algarve    
Det forventes, at 2016 bliver endnu bedre for Algarve. Det skal ses i lyset af, at flere og flere klassiske turistdestinationer, som tiltrækker nogenlunde samme type turister som Algarve, i disse tider bliver kategoriseret som usikre rejsemål.

Relaterede sider: 

Algarve 2016 rejser - hvem skal du rejse med? 

Danske Christina arbejder på Cliff Richards vingård i Algarve.

Algarve Paddle Surf 

Din vurdering:Flere Indlæg « Forrige side - Næste side »