Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkGolf Portugal 2013 - Herning feriemesse ‘Ferie For Alle’ byder på Danmarks største golfmesse

Herning feriemessens Golf Show 2013 er en integreret del af Skaninaviens største feriemesse ‘Ferie For Alle’, der i 2013 afholdes i perioden 22-24 februar.

I Portugal er golf-turisme særdeles populært primært på grund af de gode golfbaner (Lissabonkysten, på Sølvkysten ud til Atlanten og i Algarve), Portugals behagelige varme klima i forår/efterår/vinter, den relativ korte flyvetid til Portugal og lave restaurant-priser/gode tilbud på golfrejser.

Billet til Dansk Golf Show 2013 i Herninghallerne
Når man køber indgangsbillet til Ferie For Alle, får man automatisk adgang til golfmessen Dansk Golf Show i Hal L (indgang Syd-2) og adgang også gennem Hal F, Hal K (Autocamper) og Hal M (Udlands-ferie på Herning feriemesse).

Normalprisen er 100 kroner for én dags adgang til Herning Feriemesse. Børn mellem 5 og 12 år kommer ind for 10 kroner.

Der er mulighed for rabat på indgangsbilletten og desuden kan man i visse tilfælde sikre sig en gratis billet (fribillet) til Herning Feriemesse.

Se mere om Herning Feriemesse invitationskoder og fribilletter.

Herunder Portugal golf-video (fra tidligere aktive Go-To-Golf golfbureau – nu solgt til Caddie Golfrejser):


Golf Show 2013 på Herning Feriemesse
Blandt udstillerne på Golf Show 2013 finder man blandt andet Bravo Golf (del af rejseselskabet Bravo Tours) og golfbureaet Green2Green.

Bravo Golf – golfrejser Algarve og Azorerne 
Bravo Golf tilbyder golfrejser til Azorerne og til Algarve i Portugal.

Golf i Portugal (Algarve Golf og golf på Lissabonkysten) betragtes som de klassiske golf-destinationer. Azorerne (golf på øen São Miguel), hvor Bravo Tours var én af pionererne på charterrejser, er en relativ ny golfdestination. 

Green2Green golfrejser til Portugal
Golfbureauet Green2Green er én af de største udbydere af golfrejser til Portugal.

Der arrangeres golfrejser til både Algarve, Lissabonkysten og Sølvkysten (Marriot Praia d`El Rey Golf & Beach Resort)

Se tidligere artikel om green2green (bemærk fra 2009).

Golf Portugal 2013
Så vidt det fremgår af udstillerlisten til Golf Show 2013 vil der ikke være repræsentanter fra en række af de større danske golfbureauer; herunder FairplayGolfTours, Golfbureauet, Krone Golftours, Caddie Golfrejser, FDM Rejser m.fl., der alle udbyder golfrejser til Portugal.

Spies (Madeira golfrejser, golfrejser til Lissabonkysten) er repræsenteret med stand på Ferie For Alle rejsemessen uden at være på Golf Show 2013.

Se også: Luksusgolf i Portugal (Portugal golf på Lissabonkysten 2013).

Din vurdering:Masser af sol sidst i februar i Portugal – og hundekoldt om natten 25-28 feb i Cascais

Meteologisk Institut i Portugal forudser masser af solskin i slutningen af februar 2013.

Sol om dagen – koldt om natten
Med næsten skyfri himmel fra omkring den 23. februar står Lissabon og Lissabonkysten til at få masser af solskin i den sidste del af februar 2013.

Til gengæld bliver det koldt – helt ned til 1-2 grader om natten i Lissabon.

Lissabonkysten kan ske at få frost
I Cascais, Estoril, Carcavelos og Oeiras kan temperaturen omkring den 26-28 februar tippe helt ned omkring 0 grader om natten, hvilket er meget usædvanligt.

Dagtemperaturerne er dog mere normale og forventes at ligge ikke meget under 10 grader. Desuden vil den megen solskin får det til at føles lidt varmere.

Se 10-dags vejrudsigt for Lissabon.

Varmt i Algarve i februar
I Algarve forventes der langt de fleste steder at temperaturen holder sig over eller omkring 5 grader om natten, og dagtemperaturen når de fleste steder op omkring 13-15 grader.

Den solfyldte, men småkolde slutning på februar måned 2013 i Portugal begynder omkring den 23. februar.

Din vurdering:Største enkelfangst nogensinde af falske euro-sedler – portugisisk politi beslaglægger €380.200

Den 20. februar 2013 offentliggjorde portugisisk politik beslaglæggelsen af et meget stort antal falske euro-sedler.

Verdens største beslaglæggelse af falske euro
I alt €380.200 blev fundet i form af 1901 sedler.

I dette tilfælde var alle de falske euro-sedler gule €200, men også €100, €50 og de mere anvendte €20, €10 og €5 skannes efterhånden per automatik i mange forretninger i Portugal for at beskytte mod falsknerier, som bliver mere og mere udbredte.

Det store fund i Porto i Nordportugal var resultatet af politiefterforskning, og selv garvede betjente var overraskede over omfanget og mængden af falske sedler.

Sedlerne var er virkelig god kvalitet, og det voldsomt ulovlige falskmønteri menes at have forbindelser til Italien, Bulgarien, Spanien og Tyskland.

Portugisiske medier skriver at en moldavisk statsborger blev pågrebet, og myndighederne vil ikke udelukke at en del sedler allerede er i omløb i Portugal, selv om det ser ud til at de mange €200 var tiltænkt distribution i Spanien.

Se historen på Correia da Manhã, hvor der også findes en video, hvor politiet fremviser sedlerne.

Din vurdering:Colt Resources tegner kontrakt med Portugals regering for endnu to områder i jagten på tungsten

Guld er blevet så dyrt at det kan betale sig at udvinde fra selv små forekomster.

Guld og tungsten i Portugal
Canadiske Colt Resources er desuden på jagt efter mineralet tungsten, som bruges i legeringer med andre metaller til en lang række formål herunder blandt andet til svejsning. I Skandinavien kaldes tungsten også for volfram eller wolfram.

Som følge af at tungsten er det tungeste metal (heraf navnet), anvendes det ofte, hvor høj vægtfylde er en fordel – eksempelvis på dyrere golfkøller (clubs), til kølen på både og efterhånden også til smykker – samt naturligvis til glødetråde.

I Portugal findes flere tungsten og guldforekomster – se fact sheet fra Colt Resources (downloades som pdf).

Colt Resources forventer at investere omkring 100 millioner euro i minedrift i de to områder med ædelmetal-forekomster ved byerne Tabuaço og Penedono i Viseu-området i det nord-østlige Portugal.

Colt Resources har allerede kontrakt med Portugal om at udvinde guld i Alentejo (Montemor-O-Novo området). Se artikel fra 2012.

Herunder forklarer Nikolas Perrault fra Colt Resources om projekterne i Portugal:

Din vurdering:IKEA Loulé godkendt af lokale myndigheder i Algarve – retail park med 3000 nye arbejdspladser

En stor mulighed for at skabe arbejdspladser og aktivitet i Loulé-området eller endnu et spoleret naturområde og kunde-vandring ud af byerne?

Fronterne var trukket op, da Loulé’s bystyre godkendte IKEA’s planer om at bygge varehus ved Loulé med tilhørende stort shopping center og retail park.

IKEA satser på placering mellem 3 byer
Den godkendte plan giver IKEA en optimal placering mellem Faro, Loulé, São Bras og andre mindre byer på den østlige del af Algarvekysten.

Placeringen er angivet som tæt på krydset Loulé-Sul (Caliços) og A22-Via do Infante.

IKEA ventes at investere omkring €200 millioner i projektet, hvis endelige form skal findes inden for 10 år for at IKEA beholder retten til at opføre komplekset.

Det anslås at investeringen vil skabe omkring 3000 arbejdspladser.

Blandt modstanderne; primært i den socialistiske del af byrådet i Loulé (byrådet er PSD-ledet, dvs. center-højre-ledet), var indtrykket at IKEA fik for meget at skulle have sagt med hensyn til placeringen af det nye shopping center.

Man er fra venstrefløjens desuden bange for at byernes forretningsliv mister kundegrundlag, som det eksempelvis er sket i Cascais med opførelsen af centeret Cascais Shopping omkring 7 km uden for Cascais centrum (dog uden IKEA).

Samtidig anfører venstrefløjen at det valgte område hidtil blev betragtet som henlagt til landbrug – et såkaldt RAN område.

Loulé kommune får kompensation
Som en del af aftalen skal IKEA yde støtte efter nærmere fastsatte beløbsrammer til forskellige foranstaltninger i lokalområdet.

Blandt disse er afsat €100.000 til forbedring af en skole i Almancil og væsentlig højere beløb til opbygning af vejnet og anden infrastruktur til det nye IKEA shopping-område i Algarve-Faro-Loulé, som bliver hjemsted for det første IKEA i Algarve.

IKEA klar til at bygge i Loulé i år 2015 
Ifølge portugisiske aviser er IKEA klar til at gå igang med byggeriet i 2015. Der er tale om en byggeplads på 120.000 m2. udover IKEA Portugal står Inter IKEA Centre Group for opførelsen af IKEA Centre Portugal.

Per februar 2013 har IKEA Portugal 3 varehuse i Portugal: Loures og Alfragide i Lissabon-området samt ‘Mar Shopping’ shopping centeret i Matosinhos få km nord for Porto i Nordportugal.

Aftalen om det nye Loulé IKEA center blev oprindeligt underskrevet af Kristina Johansson, tidligere Country Manager for IKEA Portugal og nu Country Manager for IKEA Holland. Ny Country Manager i Portugal for IKEA fra år 2013 er Christiane Thomas, der kommer fra en lignende stilling i Rusland.

Se tidligere artikler om IKEA:

oktober 2008: Nyt IKEA-shopping center ved Matosinhos.
december 2009: IKEA Algarve på tegnebrædtet.
maj 2010: IKEA åbner i Loures ved Lissabon.
januar 2011: IKEA overvejer opsætning af vindmøller i Portugal.
januar 2011: Ny IKEA fabrik i Nordportugal.

forum indlæg januar 2013: IKEA leverer til Madeira og Porto Santo.

Samt: juni 2012 - Billigste ferielande i Europa (sovesofa'er fra IKEA billigere i Danmark end i Portugal)

Din vurdering:Feriemesse Herning 2013 - Invitationskode til gratis billetter og rabat til Ferie For Alle 2013

Den årlige rejsemesse i Herning - Ferie For Alle 2013 - afholdes fra fredag 22. februar - søndag 24. februar 2013 i MCH - Messecenter Herning.

Den store rejsemesse i Jylland er Skandinaviens største feriemesse. De seneste år har der været over 66.000 besøgende. Også i 2013 møder den jyske rejsemesse stor opbakning fra ferie- og rejsebranchen. De store messehaller i Herning vil således på ny være fyldt med udstillere. Hele 13 messehaller vil være i brug i Herning Messecenter under Ferie For Alle 2013.

Tema-områder på Herning Feriemesse 2013
De mange udstillere vil være opdelt i 5 temaområder

 • Danmark - danske ferieudstillere
  Danmark er "Partnerland" på Herning feriemesse 2013, og ferie i Danmark er ekstra meget i fokus.

 • Udland - med mere end 100 rejseforedrag
  Der er to store messehaller dedikeret til henholdsvis charterrejser og europæiske feriemål samt oversøiske rejser og destinationer.

 • Dansk Golfshow - Golfområdet udgør Danmarks største Golfmesse
  Alt om golfrejser og golfudstyr. Masser af golf-relaterede aktiviteter for både børn og voksne.

 • Camping - Campingudstilling i Herning udgør Danmarks største Campingmesse
  Ferie for Alle campingområdet er fordelt på hele 8 messehaller i Herning. Alle mærker inden for campingvogne er repræsenteret. 

 • Udeliv - aktiv ferie i Danmark og udlandet
  I 2013 er der fokus på cykel, dykkerpool, kajakpool, friluftsliv aktive rejser og konkurrencer.

Fribilletter, rabatpriser og normale billetpriser ved Ferie For Alle 2013
Der er traditionelt mulighed for gratis adgang via fribilletter til rejsemessen i Herning såfremt man har den rette invitationskode til Ferie For Alle rejsemessen. I 2013 kan man via flere messe-udstillere opnå gratis entré eller modtage billetter med rabat, hvis man bestiller i forvejen over internettet. Ved normal online bestilling af billet til Ferie For Alle har man mulighed for at indtaste en såkaldt "invitationskode" - også flere steder omtalt som en tilbudskode eller en rabatkode. Denne kode til Ferie for Alle skal ofte indhentes fra udstillerne.

Invitationskode Feriemesse Herning - gratis adgang med de rette invitationskoder eller medlemskaber
Redaktionen af Portugalnyt er bekendt med følgende muligheder for rabat og/eller gratis adgang til rejsemessen i Jylland:

 • Team Benns - 50% rabat på indgangbillet fredag eller søndag: Benyt invitationskode: FFA13 TB
  Der kan max. købes 2 rabatbilletter pr. husstand, og billetterne gælder kun fredag og søndag. Man sparer 50 kr. af normalprisen. Rabat gælder ikke på pensionist og børne billetter.

 • Ældresagen medlemsrabat / Bravo Tours - tilmeld rejseforedrag om Vestindien og få gratis fribillet til Ferie For Alle. Ved tilmelding til et af Bravo Tours' foredrag om Dansk Vestindien får du gratis entrebillet til feriemessen fredag, lørdag eller søndag.
  Lørdag den 23. februar. Foredrag kl. 11.00: Benyt invitationskode FFA1100L
  Søndag den 24. februar. Foredrag kl. 11.00: Benyt invitationskode FFA1100S
  Der er begrænset antal billetter til hvert foredrag.

 • Ældresagen medlemsrabat / Bravo Tours - 50% rabat på entrébillet lørdag eller søndag
  Lørdag 23. februar: Benyt invitationskode FFA2302
  Søndag 24. februar: Benyt invitationskode FFA2402

  Se også aktuelle messetilbud fra Bravo Tours og aktuelle sommertilbud fra FDM Travel.

 • Rejsemesse rabat billet (40%) til Teetime Kort holdere og Club Teetime medlemmer - billet til Dansk Golfshow og Ferie For Alle: 60 kr.
  Tilbud udelukkende til Teetime Kort holdere og Club Teetime medlemmer. Ved køb skal man taste sit Teetime Kort 2013 nummer i feltet her. Er man blot Club Teetime medlem, taster man sit for- og efternavn. Bemærk leveringstid: 1 hverdag. 

 • Gratis billetter via Autocamp Danmark - forudsætter bestilling af service eller montering af ekstraudstyr.
  Reserver en tid hos Autocamp Danmark til service og/eller montering af ekstraudstyr på værksted og få tilsendt 2 gratis entrekort til Ferieudstilling i Herning. Desuden monteres en praktisk SAFEBOX uden beregning, når man møder op på værkstedet.

Benyt invitationskoder ved online bestilling på Ferie For Alle hjemmesiden.

Tip os gerne med yderligere info, hvis du har kendskab til øvrige muligheder for download af gratis billetter til éntre, fribilletter via udstillere eller øvrig adgang med rabat på billetter og priser på Feriemesse Herning 2013.

Normale billetpriser Herning Rejsemesse - entrépriser for voksne og børn i Herning Messecenter
Dagsbillet priser Ferie For Alle 2013:

 • Voksne: DKK 100
 • Børn 2 - 12 år: DKK 10
 • Senior 60+: DKK 50 (Kun fredag den 22. februar)

Åbningstider Ferie for Alle Feriemesse
Der er adgang til messen fra fredag til søndag med følgende Ferie For Alle åbningstider:

 • Fredag 22. februar 2013: 10.00 - 18.00
 • Lørdag 23. februar 2013: 10.00 - 18.00
 • Søndag 24. februar 2013: 10.00 - 17.00
Din vurdering:Portugisiske kultur-seværdigheder på Coca-Cola dåser

Coca-Cola i Portugal har sendt en serie af cola-dåser på markedet med motiver af portugisiske seværdigheder.

Foz Coa hulemalerier, Convento de Cristo i Tomar og Palácio Pena i Sintra 
Den specielle Coca-Cola serie er lavet som høje ‘slanke’ dåser med et indhold på 330 ml.

De unikke Portugal-cola’er findes i 3 versioner:

- Coca-Cola Zero med Paláciao Pena/Sintra
- Diet Coca-Cola med Convento de Cristo i Tomar
- Normal Coca-Cola med Foz Côa hulemalerier
  (nedenstående Foz Côa video er værd at se)

Se mere på Coca-Cola Portugal

Portuguese Coca Cola Can

De fantasifulde Coca-Cola dåser er introduceret i samarbejde med den portugisiske regerings general-direktorat for beskyttelse af og oplysning om kulturarv.

Omkring 50 millioner dåser forventes produceret til kunder i Portugal indtil sidst på sommeren 2013.

Palácio Pena i Sintra
Sintra slottet Palácio da Pena er én af Lissabonkystens mest besøgte seværdigheder.

Slottet ligger på et af de højeste tinder i Sintra-bjergene nord for Cascais.

Convento de Cristo i Tomar
Byen Tomar var center for Knights Templar ridderordenen, som på dansk også kaldes Tempelridderne eller tempelriddernes orden.

Tomar 140 km nordøst for Lissabon er som taget ud af en Dan Brown roman.


Foz Côa hulemalerier – det østlige Douro-område
Foz Côa er den mindst kendte seværdighed af de tre.

I den små-søvnige provinsby Foz Côa (Vila Nova de Foz Côa) i Nordportugal mellem Vila Real (105 km) og grænsen til Spanien (ca. 45 km) bor byens omkring 3000 indbyggere meget tæt på ét af de mest velbevarede grotter med hulemalerier i Europa.

I tilknytning til grotterne ligger et museum, som i sin modernitet er en stor kontrast til Foz Côa – og samtidig byens stolthed.

Alle tre seværdigheder i Portugal afbilledet af Coca-Cola er klassificerede som World Heritage Sites (verdensarv) af UNESCO.

Din vurdering:Nani uskadt fra påkørsel af civil politivogn i Manchester området

Den portugisiske (oprindeligt fra Kap Verde) fodboldspiller Nani har uforskyldt stiftet bekendtskab med Greater Manchester Police Force.

En civil politivogn vædrede fredag aften den 15. februar fodboldstjernens sorte Bentley Continental GT Convertible (standard ‘footballers car’ i Manchester området).

Ulykken fandt sted i en rundkørsel, og politiets chauffør er ifølge engelske medier suspenderet fra patruljekørsel indtil undersøgelser af skyldsspørgsmål er klarlagt. 

Bortset fra knubs til en betjent i politiets Ford Mondeo, skete der kun materiel skade. Manchester United spilleren var ifølge The Independent på vej hjem fra en sen eftermiddagstræning og var stadig iført træningsdragt, da ulykken skete. 

Nani luftspringet
Nani, hvis civile navn er Luís Carlos Almeida da Cunha, er mest kendt for sine kraftspring efter scoringer, som han også udfolder på sin faste plads i angrebet på Portugals fodboldlandshold.

Denne form for scorings-fejring er imidlertid hverken populær blandt store fodboldklubbers managers eller hos skiftende landstrænere, da det anses som farligt (øget risko for skader for både Nani og medspillere).

Nani bliver dog ved med at udføre sine baglænse ‘leap of death’ på banen, når han bliver noteret for mål – til publikums begejstring.

Den specielle evne til luftspring skal i øvrigt tilskrives Nani’s fascination af kampsporten capoeira, der oprindeligt er en kombineret dans og selvforsvarsteknik med oprindelse i Brasilien.

Din vurdering:Nattog Til Lissabon premiere - film af Bille August får vidt forskellige anmeldelser i Berlin

Filmen Nattog til Lissabon har haft premiere på Berlin filmfestivallen også kaldet Berlinale 2013.

Anmelderne er, for at sige det mildt – meget delte i deres bedømmelser af filmen.

Kritik fra Hollywood
Fra amerikansk side får Nattog til Lissabon råt for usødet af eksempelvis The Hollywood Reporter , hvis anmelder synes filmen er for langtrukken, kedelig og mellem linjerne kan man også ane ‘for europæisk’.

Dansk presse logrer med halen for Hollywood
I et slet skjult forsøg på at slå ‘skandalen’ stort op, har en lang række danske medier valgt at referere (af og til på forsiden af deres internetudgaver) de mest perfide angreb på instruktøren (som tilfældigvis er dansk) og på skuespillerne; herunder Jeremy Irons i hovedrollen som den distræte professor Raimund Gregorious.

Spørgsmålet er om mange af de amerikanske eller for den sags skyld danske journalister overhovedet har læst bogen – og måske snarere synes, det er morsomt med lidt ‘ballade i gaden’ til brug for overskrifter på baggrund af en ret så filosofisk bog og film.

Her et uddrag af de danske dagblades referater om Nattog Til Lissabon premieren:

Berlingske 14. feb. – ‘Anmeldere gør nar af Bille August’
Politken 14. feb. – ‘Anmeldere afsporer Bille Augusts nattog’ .
DR 15. feb – ‘Hollywood gennemhegler Bille Augusts nye film’
BT 14. feb – ‘Bille August nedsablet i Berlin’ .
Ekstrabladet 14. feb. – ‘Hollywood hagler Bille August film ned’

Politiken positiv om Nattog til Lissabon
Politikens egen bedømmelse v/ anmelder Erik Jensen er faktisk mådelig positiv omend denne avis også synes at fokusere mest på ‘Hollywoods mening’. Se anmeldelse af filmen Nattog til Lissabon på Politiken .

Og her er Jyllandspostens indlæg om Nattog til Lissabon i Berlin – sjovt nok i et lidt kedeligt, men meget fyndigt og kompetent sammendrag af pressemødet før filmen. Årsagen er selvfølgelig at dette indlæg på JP blev skrevet allerede den 13. februar inden de vise mænd og kvinder fra Hollywood havde udøst deres utilfredshed med en efter amerikansk smag alt for langsom og underfundig film.

Senere, efter at al Hollywood-postyret over Nattog til Lissabon premieren var gået igang, producerede JP denne artikel: ‘Hollywood hegler Bille August film ned’ . Det hegler altså for Jyllandsposten og DR, mens det hagler for journalisten på Ekstrabladet.

Herunder nyeste trailer offentliggjort i forbindelse med Nattog til Lissabon premieren i Berlin:

 

 

Din vurdering:Algarve Cup 2013 afholdes 2-13 marts – kampplan og resultater fra stadions i Algarve

Algarve Cup er én af de mest anerkendte træningsturneringer for kvindelandshold i fodbold.

Kvindefodbold i marts-varmen på Algarve
Som sædvanligt spilles der i to grupper for de bedste hold og i én gruppe for sig, som miniturnering for fire hold uden for topkvindefodbold (gruppe C).

Det er endnu for tidligt at spå om vejret, men i marts er der gode chancer for solskin og temperaturer omkring 20-22 grader midt på dagen i Algarve.

Kampene er spredt over hele Algarvekysten på følgende stadions: Albufeira, Parchal, Ferreiras, Faro, Quarteira, Lagos og VRSA (Vila Real de Santo António).

Holdene er inddelt i følgende grupper:

Gruppe A
Japan
Finland
USA
Norge

Gruppe B
Sverige
Island
Kina
Danmark

Gruppe C
Portugal
Chile
Wales
Rumænien

Algarve Cup 2013 kampplan:

Onsdag 6. marts

13.10: Japan – Norge (Gruppe A), Parchal - resultat 0-2
14.00: USA – Island (Gruppe B), Albufeira - resultat 3-0
15.00: Ungarn – Mexico (Gruppe C), Ferreiras - resultat 0-1
15.30: Portugal – Wales (Gruppe C), VRS António - resultat 2-0
16.00: Sverige – Kina (Gruppe B), Parchal - resultat 1-1
17.00: Danmark – Tyskland, Albufeira - resultat 0-0

Fredag 8. marts

12.15: Tyskland – Japan (Gruppe A), Parchal - resultat 2-0
14.00: Kina – USA (Gruppe B), Albufeira - resultat 0-5
15.00: Portugal – Ungarn (Gruppe C), VRS António - resultat 0-2
16.00: Norge – Danmark (Gruppe A), Parchal - resultat 0-0
18.00: Island – Sverige (Gruppe B), Albufeira - resultat 1-6
18.00: Mexico – Wales (Gruppe C), Vila Real Santo António - resultat 0-1

Mandag 11. marts

12.20: Deutschland – Norwegen (Gruppe A), Lagos - resultat 2-0
12.20: Dänemark – Japan (Gruppe A), Faro - resultat 0-2
15.00: China – Island (Gruppe B), Ferreiras - resultat 1-0
15.00: Schweden – USA (Gruppe B), Lagos  - resultat 1-1
15.30: Wales – Ungarn (Gruppe C), Quarteira - resultat 1-1
15.30: Portugal – Mexiko (Gruppe C), Faro - resultat 0-3

Onsdag 13. marts

Finale og placeringskampe

Se også: Stilling i Algarve Cup 2013 på US-SOCCER.

Algarve Cup 2013

Din vurdering:Flere Indlæg « Forrige side - Næste side »