Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkNy og opdateret udgave af Lonely Planets pocketguide til Lissabon

Sidste indlæg 15-01-2016 13:01 af Cathrine Elmose. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 15-01-2016 13:01

  Ny og opdateret udgave af Lonely Planets pocketguide til Lissabon

  Senere på måneden udgiver Forlaget Turbulenz deres 2. udgave af Pocket Lissabon på dansk. Denne praktiske rejseguide er både tiltænkt turisten, der besøger Lissabon for første gang samt danskeren, der er bosat i Lissabon, men som gerne vil se nye sider af byen.

  Bogen er i en praktisk størrelse, der passer ned i enhver lomme. Udover gode tips til restauranter, steder at se og ting at lave i Portugals hovedstad, er bogen også udstyret med et fold-ud-kort over hele byen samt kortsider over nogle af Lissabons mange spændende kvarterer.

  Bogen udkommer i denne måned - både som paperback, men også som e-bog, der er kompatibel med alle platforme - herunder også iPhone og Android. Bogen vil komme til at koste 130 kroner.  

  Forlaget Turbulenz har siden 2013 varetaget udgivelser af Lonely Planets rejsebøger på dansk og det er efterhånden blevet til mere end 60 danske titler.

  Lonely Planet forside 

  Pocket Lissabons - Forlaget Turbulenz 2. udgave af lommeguiden