Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkAktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt


Om Portugalnyt

Rekordlave renter godt for Portugal

Sidste indlæg 22-04-2016 0:08 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 22-04-2016 0:08

  Rekordlave renter godt for Portugal

  Den 20. april 2016 solgte Portugal statsgældspapirer på det internationale marked for 'sovereign debt' med løbetid på henholdsvis 3 og 11 måneder.

  Såvel de korte som lange papirer blev over 100% tegnet (udsolgt) og renten på de korte obligationer blev på rekordlave minus 0,004% - altså en meget lille negativ rente på meget korte statsobligationer fra Portugal.

  Se artikel (portugisisk) 

  Stabile banker i Portugal styrkes
  Sådanne nyheder styrker den finansielle sektor, som ellers har været presset af ekstrem dårlig omtale om en lang række krakkede og nødlidende banker i Portugal.

  BCP Millenium, som i de senere år (på mirakuløs vis fristes man til at sige) har undgået store problemer udover udbredt nepotisme i bestyrelsen før finanskrisen, steg således med 11,1% på en enkelt dag. Dermed blev banken den bedst performende aktie den 20. april 2016 ud af de 600 største aktier - Stoxx600 - i Europa.

  Stigningen i kursen på BCP-aktien forsatte torsdag med yderligere et plus på godt 3%. Det skal dog tilføjes at netop BCP-aktien har fået barberet voldsom stor værdi af sig i de seneste år, så den kan i realiteten købes for en slik, hvis man tør tage risikoen.

  Sean
  Portugalnyt