Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkJumbo supermarkeder forsvinder i Portugal - fortsætter som Auchan

Sidste indlæg 12-04-2018 8:58 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 12-04-2018 8:58

  Jumbo supermarkeder forsvinder i Portugal - fortsætter som Auchan

  Jumbo (udtales 'Sjumbo') er en institution i Portugal. Der findes stort set ikke nogen vare, som man ikke kan finde i Jumbo.

  De franske ejere af Auchan vil dog gerne gøre det lettere at markedsføre dagligvare-brand'et Auchan på tværs af lande, og derfor omdøbes både Jumbo i Portugal og den ligeledes velkendte kæde Pão de Açúcar til Auchan inden længe. Transformationen har været i gang et stykke tid, da alle nye Auchan forretninger i Portugal for længst hedder Auchan. Se artikel (portugisisk).  

  Billigst i Portugal: Jumbo
  I marts 2018 blev Jumbo (igen) udpeget som det biligste supermarked i Portugal. Se artikel på European Supermarket Magazine. Nummer to blev Continente. Tredjeplads omkring 7% dyrere end Jumbo blev Pingo Doce, som er ejet af multinationale Jeronimo Martins; en portugisisk supermarkeds-operatør, som faktisk er større i Polen end i Portugal.

  Den på verdensplan mellemstore retailer Auchan er aktiv i 18 lande med Frankrig, Spanien, Italien og Rusland som de vigtigste.  

  Relateret artikel: Hvad er billigt i Portugal 

  Sean
  Portugalnyt