Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dkBallade i Sporting - Lissabon fodboldklub i alvorlig krise

Sidste indlæg 14-06-2018 14:19 af Sean Dahl. Antal svar: 0.
Side 1 af 1 (1 poster)
Forrige Næste
 • 14-06-2018 14:19

  Ballade i Sporting - Lissabon fodboldklub i alvorlig krise

  Sporting omtales i Danmark ofte som Sporting Lissabon.

  Målmand Peter Schmeichels gamle klub er i maj-juni kommet ud i et stormvejr, som truer med at slå benene væk under den hæderkronede fodboldklub.

  Flere spillere har sagt op; herunder Bruno Fernandes, Gelson Martins, William Carvalho samt ikke mindst målmand Rui Patrício 

  Hertil kommer at Sportings udenlandske stjernespiller Bas Dost fra Holland også siger at han ønsker at forlade Sporting. 

  Årsag nr. 1:  Omkring 50 maskerede bøller angreb den 15. maj Sportings spillertrup under træning. Det gik især ud over Bas Dost, som måtte have syet et par flænger i hovedet.

  Årsag nr. 2: Præsidenten for Sporting Bruno De Carvalho forsøgte i april at slå konflikter med spillere hen og er sågar mistænkt for måske at have medvirket til at godkende/haft viden om episoden på forhånd.

  Sagen er meget speget, og Bruno De Carvalho's (mangel på normal) opførsel på sociale medier er kommet i fokus. Selv Præsidenten af Republikken Portugal Marcelo Rebelo de Sousa har fundet anledning til at udtrykke bekymring for den voldelige udvikling blandt fans. 

  Se mere på The Bleacher Report.   

  Sean
  Portugalnyt