Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje i Berlin - søg og lej en billig bil

Skal man på biltur i Europa kan man spare mange penge ved at leje bil i Tyskland. Ved at leje bil i Tyskland, kan man f.eks. spare op til 48%. I Tyskland er der nemlig billeje med fri kilometer, hvilket gør det langt billigere at leje bil i Tyskland.

I samarbejde med den internationale bilsøgemaskine CarTrawler, er det her på siden muligt at booke udlejningsbil i Berlin via søgemaskinen herunder. Søgemaskinen finder automatisk de billigste priser på billeje hos adskillige lejeselskaber som Europcar, Alamo, Sixt, Budget med flere.

Vælg selv om bilen skal afhentes i Berlin centrum, Berlin lufthavn (både Tegel og Schoenefeld), ved Berlin hovedbanegård eller i en specifik bydel i Berlin


Billeje i Berlin - Tegel lufthavn Schoenefeld - banegård - centrum
Det er billigt at leje bil i Berlin, da biludlejning i Tyskland er langt billigere end billeje i Danmark. Vore lejepriser er meget favorable, og priserne du finder via ovenstående søgning efter billig billeje i Berlin tåler sammenligning med de etablerede biludlejningsselskaber i Tyskland. Prøv selv at sammenligne med lejepriserne hos f.eks. AVIS, Europcar, Hertz, Sixt eller andre billejeselskaber. Du vil oftest finde de billigste priser og bedste lejebetingelser via denne hjemmeside. F.eks. er der fri kilometer ved billeje via ovenstående søgning efter billig billeje.

Portugalnyt tilbyder primært billig billeje i Portugal, men da vor partner tilbyder rigtigt gode lejepriser i Tyskland, har vi valgt at introducere muligheden for online biludlejning i Tyskland. Med de dyre lejepriser man finder hos danske udlejningsselskaber, finder vi de billige biludlejnings priser i Berlin ganske attraktive, hvis man skal på biltur i Europa.