Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje i Flensborg - søg og lej en billig bil

Skal man på bilferie i Europa, kan man spare mange penge ved at leje bil i Tyskland. Syd for grænsen er biler for det første billigere, og der er altid fri kilometer på en udlejningsbil, hvilket gør det langt billigere at leje bil til ferien i Tyskland. I grænsebyen Flensborg har flere af de store biludlejningsselskaber som Avis, Sixt, Hertz, Europcar og andre kontor, og det vil typisk være billigere at leje en bil i Flensborg end at køre i sin egen bil til Frankrig, Spanien, Italien eller Portugal.

Udlevering af udlejningsbil sker ved biludlejerens forretning. Typisk skal man hente sin udlejningsbil ikke langt fra centrum af Flensborg. Sixt biludlejning ligger eksempelvis lige ovre på den tyske side af grænsen ved Padborg.

Prismæssigt er der mange penge at spare ved billeje i Tyskland. I Flensborg kan man ofte leje en BMW 3-serie eller en Mercedes C-klasse til under 400 euro for en uge, og en relativ stor udlejningsbil som en Ford Mondeo, Toyota Avensis, Skoda Octavia eller lignende fås som regel til langt under 300 euro per uge. En stor 7 personers MPV (eksempelvis VW Sharan) kan ofte findes til omkring 570 euro per uge i Flensborg.

Se også artikel med prissammenligning mellem udlejningsbil og kørsel i egen bil på ferien sydpå.

Bemærk at diesel-udlejningsbiler er angivet med en benzintank ud for hvert tilbud på billeje. Der er i øvrigt normalt ikke den store forskel på prisen på biludlejning i Flensborg om sommeren og om vinteren.

Vi samarbejder med den internationale bilsøgemaskine CarTrawler, som automatisk finder de billigste priser på billeje hos adskillige billejeselskaber som Europcar, Alamo, Budget, Enterprise, Sixt Rent-A-Car, National med flere. Benyt søgemaskinen herunder til at finde og booke billig billeje i Flensborg og resten af Tyskland.


Billeje i Flensburg
Det er billigt at leje bil i Flensborg, da billeje i Tyskland er langt billigere end billeje i Danmark. Vore udlejningspriser er meget konkurrencedygtige, og priserne du finder via ovenstående søgning efter billig billeje i Flensborg tåler sammenligning med de etablerede biludlejningsselskaber i Tyskland. Prøv selv at sammenligne med lejepriserne hos f.eks. AVIS, Hertz, Sixt eller andre billejeselskaber. Du vil oftest finde de billigste priser og bedste lejebetingelser via denne hjemmeside. F.eks. koster en ekstra chauffør ikke ekstra ved billeje via ovenstående søgning efter billig billeje.

Portugalnyt tilbyder primært billig billeje i Portugal, men da vor partner tilbyder rigtigt gode lejepriser i Tyskland, har vi valgt at introducere muligheden for online biludlejning i Tyskland. Med de dyre lejepriser man finder hos danske udlejningsselskaber, finder vi de billige biludlejnings priser i Flensborg ganske attraktive, hvis man skal på bilferie i Europa.