Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje Nice - søg og lej en billig bil i Frankrig

Prisen på biludlejning i Nice lufthavn i sommerferien svinger en del. Der er billige biler, men også eller relativt dyre udlejningsbiler i Nice. Sammenligner man priser på leje af bil i Nice, kan den samme type udlejningsbil koste vidt forskelligt fra det ene selskab til det andet.

Eksempel: En stor Mercedes E-klasse, Audi A6 eller lignende med GPS og god plads til 5 personer kan af og til fås til samme pris som en Ford Mondeo, hvis man gennemgår de forskellige tilbud på biludlejning i Nice lufthavnen.

I den billigere klasse kan man ofte finde en VW Polo eller lignende med 5 døre og air condition, som koster det samme eller er billigere end den allermindste udlejningsbil i Nice.

Leje af bil i Nice til 7 personer (MPV som Opel Zafira, VW Touran eller lignende) er ofte billigt. En VW Touran kan af og til findes til under 315 euro for en uges billeje. Normalprisen for en uges leje i august er dog som regel lidt højere.

Bemærk at ved leje af bil i Nice lufthavn koster det typisk ekstra, hvis føreren er under 25 år gammel.

Søgemaskinen CarTrawler nedenfor giver et godt overblik over de billigste tilbud på billeje i Nice lufthavn. Blandt selskaberne tilknyttet CarTrawler finder man Europcar, Sixt, Hertz, Car 3000, Alamo, Budget med flere.

Booking sker direkte via CarTrawler med det det enkelte biludlejningsselskab.


Frankrig billeje
Portugalnyt tilbyder primært billeje i Portugal, men da vor partner tilbyder rigtigt gode lejepriser i Frankrig, er det muligt at finde tilbud over hele Frankrig - særligt i Nice lufthavn.