Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje på Azorerne - find og book en billig bil

Portugalnyt samarbejder med det store online biludlejningsfirma CarTrawler.
Du kan her på siden søge priser og leje bil på Azorerne.

Billeje på Azorerne er dyrere end i resten af Portugal. Der er meget få turister, som medbringer bil til Azorerne, og konkurrencen blandt biludlejningsselskaber på Azorerne er langt mindre end for eksempel på Madeira.

Der er dog stadig billigere at leje bil på Azorerne, end det er i Danmark, og via vor søgemaskine til billeje finder du typisk væsentligt billigere priser end ved andre udlejningsselskaber.

Hvor lejer man bil på Azorerne?
Man kan leje bil på Azorerne i byen Ponte Delgada på Sao Miguel øen eller på Terceira øen (Ilha Terceira). I listen over udlejningssteder i vores bookingsystem finder man de to byer lidt nede på siden.

CarTrawler har specialiseret sig i at tilbyde billige udlejningsbiler. Bemærk at en udlejningsbil på Azorerne i 7 dage ofte koster det samme som at leje en bil på Azorerne i 6 dage.

Besparelsen ved at vælge den allermindste udlejningsbil på Azorerne er ikke stor. En 5-dørs Ford Fiesta, Opel Corsa, Citroen C3 eller VW Polo vil ofte kun være mellem 10 og 20 euro dyrere per uge end en 3-dørs Ford Ka, Peugeot 107 eller Citroën C1. Er man flere end 2 personer sidder alle langt bedre i den lidt dyrere og større udlejningsbil.

Selve søgningen og eventuelt bestilling af udlejningsbil og betaling via Visa eller Master-kort foregår direkte via booking-modulet herunder.