Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje i Algarve - søg og book en billig bil

Biludlejning i Algarve finder som regel sted fra lufthavnen i byen Faro, som også er den største by på Algarvekysten. Det er dog naturligvis også muligt at leje bil i Albuferia, Vilamoura, Sagres, Tavira eller én af de andre feriebyer på Algarve.

Lejer man bil på Algarve kan man glæde sig over de relativt billige udlejningsbiler, specielt i forhold til danske forhold.

I Algarve er der stor konkurrence blandt biludlejningsselskaberne, og det er af og til muligt en finde for eksempel en billig Ford Fiesta eller VW Polo med 5 døre og air condition for 78 euro om ugen. Det kan man faktisk ikke engang holde bil for privat i Danmark.

Priser for biludlejning i Algarve
Bemærk at priserne kan variere en del, men som hovedregel er Faro lufthavn et af de billigste steder i Portugal at leje bil. De rigtige billige tilbud på billeje gælder dog kun biler som Opel Corsa, VW Polo, Renault Clio, Ford Fiesta og Opel Astra. Husk at få både 5 døre og air condition med, hvis muligt. Det fremgår af listen over biler, når du søger nedenfor.

Ønsker man at leje en MPV med 7 sæder eller en stor limousine er konkurrencen om billeje kunderne i Faro lufthavn som regel mindre.

Portugalnyt samarbejder med CarCrawler, som søger igennem de forskellige tilbud på billeje i Portugal. At booke på nettet med CarCrawler er næsten altid væsentligt billigere end at booke bil til ferien ved de respektive biludlejningsfirmaer.

Benyt søgemaskinen herunder til at finde billig billeje i Algarve.