Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje i Hamborg Lufthavn - søg og lej en billig bil

Du finder online søgemaskinen til billeje i Hamborg nederst på denne side.

Biludlejning i Hamborg finder som oftest sted fra:

Hamburger Hauptbahnhof - hovedbanegården i Hamborg
På Hamborgs hovedbanegård i centrum ligger der et stort antal biludlejningsselskaber. Prisen for en uges billeje starter som regel ved små 1700 kroner per uge for en VW Polo, Opel Corsa eller lignende. Er man interesseret i en større bil som eksempelvis en Audi A4 eller VW Passat, er de billigste billeje priser for en uge som regel under 2500 kroner.

Lubeck - Ryanair ruten til Hamburg - Lubeck lufthavn
Skal man som udlandsdansker hjem på ferie fra England, er Ryanair ruten fra Stansted til Lübeck ofte billigste mulighed. Priserne hos Ryanair partner Hertz Billeje i lufthavnen i Lubeck er konkurrencedygtige, men bemærk at Hertz tager 39 euro for en ekstra chauffør i lejekontrakten. Der er ofte tilbud fra andre selskaber til samme pris som Hertz, hvor ekstra chauffør er inkluderet i prisen på leje af bil. Prøv at søg nedenfor og klik på ’lejebetingelser’ under hvert tilbud. Billeje i Lübeck er som regel lidt billigere end biludlejning på hovedbanegården i Hamborg.

Hamborg lufthavn - Hamburg Lufthafen i Fuhlsbüttel
Hamborg lufthavn har et stort antal flyruter til Spanien og Portugal, som blandt andet omfatter Porto og Algarve (Faro) og Alicante, Barcelona, Ibiza, Palma de Mallorca, Madrid og Malaga. Desuden er der mange billige ruter til Hamburg fra lande som England og Italien samt fra Polen, Estland, Letland og Litauen. Konkurrencen om udlejning af biler i Hamborgs Lufthavn Fuhlsbüttel er derfor stor. Se også artikel om billig billeje i Tyskland med flere priseksempler.

Generelt om leje af bil i Hamborg
I Tyskland er det muligt at leje en cabriolet som Mercedes SLK uden at blive flået som i Danmark. Mercedes SLK kan typisk lejes for omkring 4300 kroner for en uge. Billigste leje af en cabriolet kan gøres for omkring 3300 kroner for en uge i åben bil (eksempelvis Renault Megane cabriolet).

Bemærk at udlejningsbiler i Hamborg har fri kilometer inkluderet, og er man en stor familie på ferie, kan leje af en 7 personers MPV eller minibus (VW Sharan, Ford Galaxy eller lignende) ofte gøres billigst i Hamborg. Leje af en 7-personers bil koster typisk fra 520 euro svarende til under 3900 kroner for en uges billeje.

Vi samarbejder med den internationale CarTrawler bilsøgemaskine, som automatisk finder priser på biludlejning fra nogen af de billigste selskaber i Hamburg. Bilen udleveres af et biludlejningsselskab i lufthavnen eller på Hamborg hovedbanegård. Udlejningsbilen kan for eksempel komme fra Budget, Sixt, Enterprise, National, Europcar eller et andet af de mange Rent-A-Car selskaber i Hamborg. Søgning og bestilling foregår automatisk med VISA eller Master-card på nedenstående booking-modul.