Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Billeje på Ibiza - søg og lej en billig feriebil

Der er mulighed for særdeles billig ferie-billeje på Ibiza i juni-juli. Priserne på udlejningsbiler stiger derimod mærkbart i august.

Fra biludlejnings-synspunkt skal man derfor benytte sig af priser på ned til omkring 1000 kroner for en uge i juli for de billigste udlejningsbiler. Alternativt kan man være luksus-dyr og booke en uge i en VW Passat i juli fra kun 1800 kroner.

På den spanske ferieø Ibiza stiger prisen for at leje bil med næsten 50% for de billigste biler i August. Forvent billeje fra minimum omkring 1500 kroner for en uge i august.

I september er det igen særdeles billigt at leje Ibiza udlejningsbil. Priser kan findes på helt ned til 900 kroner for en uges billeje i den billigste bilklasse på Ibiza. Der kan checkes priser og bookes billig bil på Ibiza herunder på billeje-søgemaskinen CarTrawler.

CarTrawler finder automatisk priser på biludlejning fra de billigste selskaber på Ibiza inklusive på de spanske ferieøer Mallorca, Menorca og Lancarote. Søgning og bestilling foregår automatisk på nedenstående booking-modul.