Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje i Madrid - søg og lej en billig bil i Madrid Lufthavn

Står man for at skulle leje bil i Madrid lufthavn (Barajas) er det værd at bemærke at man ofte betaler uforholdsvis meget mere for en stor udlejningsbil i Madrid.

Vores anbefaling: Lej en lille bil i Madrid lufthavn med 5 døre, som eksempelvis en Ford Fiesta eller Seat Ibiza. Man kan også af og til finde gode tilbud på billeje i mellemklassen Opel Astra/Ford Focus/Seat Leon.

Retfærdigvis skal siges at der ind imellem også findes gode tilbud på større leje-biler i Madrid lufthavn, som eksempelvis en Alfa 159 fra omkring 1700 kroner for en uges billeje i juli måned, men ofte er priserne væsentlig højere i denne bilklasse. Husk i øvrigt at booke bil på nettet – det er ofte meget dyrt at leje ved skranken.

Forskellen i leje-pris mellem mindste bil (Peugeot 107/Citroen C1) og næstmindste udlejningsbil (Ford Fiesta/Opel Corsa/VW Polo) er derimod lille. Den billigste bil i Madrid koster som regel fra omkring 1100 kroner for en uges billeje.

Der er normalt ikke nævneværdig forskel mellem højsæson (juli-august-september) billeje i Madrid og resten af sommeren. Om vinteren er det muligt at finde meget billige udlejningsbiler i Madrid lufthavn – af og til helt ned under 900 kroner for en uges billeje.

Check pris på billeje i Madrid herunder på Cartrawler søgemaskinen, hvor det også er muligt at booke bil til ferien direkte. Skriv blot "Madrid" søgemaskinen for at søge i Madrid lufthavn eller by.