Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
 
Søg billige ferieboliger i Portugal - inkl. Madeira & Azorerne 
Søg ferieboliger
Log på Portugalnyt
Billeje i Malaga - søg og lej en billig bil

Billeje i Malaga er ofte meget billigt idet konkurrencen er stor blandt lokale selskaber som Sol Mar, Goldcar, Auriga med flere.

Også de store internationale biludlejningsselskaber som Sixt, Alamo, Europcar og Hertz har kontor i Malaga, hvilket bidrager til konkurrencen på billeje i Malaga.

En lille bil kan som regel lejes i en uge for omkring 1100 kroner i juli, mens den samme bil i Malaga lufthavn i den spanske højsæson august koster små 1300 kroner at leje.

Malaga billeje-priser for større biler er knap så attraktive, men man kan dog være heldig at finde en Opel Astra stationcar eller lignende for godt 1800 kroner for en uges billeje i juli.

De større minibusser og 7-personers udlejningsbiler i Malaga er til gengæld ret dyre. Man finder sjældent en 7-personers MPV til udlejning i Malaga lufthavn for under 3000 kroner for en uge i juli og en minibus med plads til 9 personer er ofte i samme prisleje.

Check priser på billeje i Malaga lufthavn herunder i Cartrawler bilsøgemaskinen, hvor udlejningsbilerne også kan bookes direkte.