Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Billeje i Porto - søg og book en billig bil

Der er mulighed for at leje bil i Portos i lufthavn og i midtbyen. Som regel er det lidt billigere at leje bilen til ferien i lufthavnen i Porto, som også hedder Oporto med forkortelse OPO uden for Portugals grænser. Skal man til Braga, Bragança eller Viseu lejer man normalt også i Porto lufthavn

I Porto er der meget få Euro at spare på at vælge den allermindste bil. Forskellen i pris mellem den mindste udlejningsbil og økonomiklasse er lille, men den lidt større bil er som regel langt mere behagelig.

Skal man køre langt kan det også være en fordel at vælge en diesel udlejningsbil da den typisk vil kunne køre 20-30% længere på en liter brændstof. Merprisen for at leje en bil med diesel motor i økonomiklassen dvs. en Ford Fiesta, VW Polo, Renault Clio eller Fiat Panda er omkring 30 euro for en uges billeje.

Er man interesseret i en dyrere og mere komfortabel lejebil kan man i Porto forkæle sig selv med både BMW og Mercedes, men det koster en del – specielt i sommerperioden, hvor prisen for biludlejning er tæt på det dobbelte af januar og februar måned.

Blandt de mere ydmyge udlejningsbiler kan man som regel finde et tilbud i Porto på mellem 100 og 150 euro for en uges billeje afhængig af i hvilken måned man skal bruge bilen i.

I søgemaskinen herunder kan du søge priser på biludlejning i Porto og evt. bestille en lejebil.