Aktuelle tips og links
Rejser til Algarve
Prøv ny søgemaskine
 
Billeje i Portugal 
- se aktuelle tilbud
Log på Portugalnyt
Leje af bil i Spanien - søg og lej en billig bil

For dem som skal på ferie i Portugal kan det indimellem være en fordel at tage flyet til en spansk lufthavn.

Flybillettter til Vigo lufthavn Nord for Portugal (via Gatwick) og til Barcelona (Girona) lufthavn og Alicante lufthavn i det østlige Spanien findes ofte billigt på nettet.

Der er også flyruter med Transavia til de spanske byer Malaga, Barcelona, Alicante, Tenerife på De Kanariske Øer og Las Palmas på Mallorca. Flyselskabet Norwegian flyver fra København til de spanske byer Malaga, Alicante-Murcia og Las Palmas på Mallorca.

Skal man på ferie i Nordportugal kan der være kortere afstand fra Vigo til feriehuset end fra lufthavnen i Porto.

Madrid lufthavn ligger midt i Spanien, hvortil man blandt andet kan flyve med KLM og Brussels Airlines fra København. Hvis man vil kombinere eksempelvis ferie i Madrid med nogen dage i Lissabon eller på Algarvekysten, kan det være en god ide at leje bilen til ferien i Spanien og udnytte de ofte billige flybilletter til Madrid fra København.

Der er fri kilometer med i prisen for en udlejningsbil, når man lejer bil i Spanien eller Portugal, og man kan opleve sider af landene, som man ellers aldrig ville se, hvis man tager rundt på egen hånd i bil.

CarTrawler finder automatisk priser på biludlejning fra de billigste selskaber i Spanien inklusive på de spanske ferieøer Mallorca, Menorca, Ibiza og Lancarote. Søgning og bestilling foregår automatisk med VISA eller Master-card på nedenstående booking-modul.