Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ferie i Portugal - priseksempler på leje af feriebolig i Lissabon og Algarve i højsæsonen sommeren 2007

Turisterne er så småt ved at indfinde sig i Portugal hvor juli og august er højsæson. Mange vælger at bo på hotel og tager eventuelt rundt i landet for at opleve de forskellige egnes natur og særpræg.

Har man besøgt Portugal før og forelsket sig i et område, eller er man blot afsted for at slappe af i solrige omgivelser, kan det anbefales at leje en lejlighed eller et hus for en kortere periode. Det er naturligvis dyrere end normal boligudlejning på månedsbasis, men til gengæld har man køkken og stue og tit også en balkon eller en terrasse til rådighed, og er man 4 personer eller flere vil en lejlighed som regel være billigere end hotellet.

Se også: Stort udvalg af feriehuse og lejligheder på Portugalnyt

I Lissabon-området er kysten ved byerne Estoril, Cacavelos og Cascais populære. Området er Portugals svar på Strandvejen i Danmark, og der ligger mange særdeles flotte villaer med udsigt over vandet. Man kan dog også sagtens finde langt mere ydmyge bebyggelser lidt længere inde i byerne.

Portugalnyt har samarbejde med www.house-apartment.net (norske ejere), som udlejer ferieboliger både på kort- og langtidskontrakter. Et par eksempler (sommer 2007) på ferielejligheder til 4 personer:

En 150 m2 luksus-lejlighed i byen Estoril lige ved siden af Europas største casino med adgang til swimmingpool, egen balkon, 2 soveværelser og 2 minutters gang til vandet koster i juli 9400 kroner for en uge.

Lidt længere fra vandet i byen Carcavelos, men stadig i gå-afstand fra kysten findes en 100m2 lejlighed med 3 soveværelser til 5600 kroner for en uge.

Vil man gerne have det lidt varmere skal man til Algarve-kysten. Man kan sagtens finde ferielejligheder i den dyre ende, men afhængigt af området er prisniveauet generelt lidt lavere ved Algarve end ved kysten vest for Lissabon. Der er bygget flere ferie-lejlighedskomplekser i Algarve, og her er lejlighederne generelt mindre, heraf prisforskellen. Der er i øvrigt også langt flere golfbaner på Algarvekysten.

En moderne ferie-lejlighed på 110m2 med egen swimmingpool i Carvoeiro, plads til 4 personer og med kun 100 meter til vandet koster i højsæsonen 8200 kroner.

I Carvoeiro kan man også finde en første-sals lejlighed med balkon og plads til 4 voksne og 2 børn, adgang til swimmingpool og 500 meter til vandet. Prisen er i juli 5800 kroner.

Alle eksempler er fundet hos www.house-apartment.net d. 25. juni 2007.

Se også Portugalnyts egen sektion med ferieboliger i Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer