Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Oceânico Victoria golfbanen på Algarvekysten kåret som ‘Best Portuguese Golf Course’

Læserne af Publituris Magazine og topfolk fra portugals turistindustri har kåret Portugals bedste golfbane år 2006. Den årlige Publituris Award tildeles som annerkendelse af ’outstanding performance’ i den portugisiske turistindustri.

De 5 nominerede golfbaner var Oitavos ved Cacais vest for Lissabon, Penha Longa i Sintra nord-vest for Lissabon, Santo da Serra på Madeira, Praia D’El Rey på vestkysten i nærheden af Obidos and Oceânico Victoria i Algarve.

Mere information her om golfbaner på Algarvekysten.

Oceânico Victoria ligger i Vilamoura i Algarve omkring 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Faro. Banen er vært for Portugal Masters turneringeVictoria_Clube_de_Golfe_greenn fra 2007 til 2009.

Der er investeret meget store beløb i Victoria golfbanen, som er en par 72 bane på 6560 meter. Banen åbnede i 2004 og er designet af Arnold Palmer.

De 18 huller er spredt over 90 hektar i et næsten flat terræn. Der er anlagt små bakker som ligner bjerge, og sammen med de smukke søer og vandfald giver det et fantastisk sceneri. Banen er i øvrigt én af de længste i Portugal og på absolut internationlt niveau.

Der er en putting green tilknyttet på små 2500 m2.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer