Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Spaniens mest eftersøgte mand er fanget i Figueira da Foz i Portugal

Et stort opbud af svært bevæbnet politi anholdt mandag d. 23 juli den 51-årige Jamie Jimenez Arbe – indtil i dag kun kendt som O Solitário - ’Den Ensomme’ .

Spaniens mest eftersøgte kriminelle, som man mener står bag 2 drab på spanske politifolk og omkring 30 røverier, blev fanget på vej til at begå endnu et bankrøveri i Figueira da Foz på Portugals vestkyst 200 kilometer nord for Lissabon.

Røveren var i sin sædvanlige forklædning med fuldskæg, paryk og stor jakke, som er blevet kendt via utallige overvågningsfilm fra tidligere kup. Man mener at de samlede udbytter fra kuppene løber op i omkring 600.000 euro.

Ved arrestationen i Figueira da Foz 30 kilometer vest for universitetsbyen Coimbra, bar røveren en maskinpistol under jakken. Tilfangetagelsen var resultatet af et intenst samarbejde mellem spansk og portugisisk politi.

Det var en tydelig stolt portugisisk politichef som kunne redegøre for pressen om dagens fangst. ’Den Ensomme’ vil efter rettergang i Portugal efter alt at dømme blive udleveret til Spanien.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer