Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Estoril Craft Fair – kunsthåndværk af enhver slags i Estoril

Bag ved Casino’et i Estoril tæt ved stationen under skyggefulde træer finder man Portugals største marked for kunsthåndværk.

I de små boder, som alle er under tag, sælges der træfigurer, malerier, børnetøj, smykker, lædervarer, lertøj, malede fliser, kurve, vin, ost og alle mulige andre nipsting og madvarer fremstillet i Portugal. Hver stand har sit eget nummerskilt, hvor det også fremgår, hvor i landet varerne bliver fremstillet.

Portugalnyt talte over 100 stande samt et par håndfulde restauranter i parken, som er dekoreret med hyggelig belysning i mange farver. Midt i det hele er der en scene, hvorfra der synges fado om fredagen. Lørdag og søndag optrædes der med f.eks. dans eller opera.

Portugiserne er generelt glade for børn og Estoril Craft Fair er ingen undtagelse. Som aktiviteter for børn bliver der arrangeret udstillinger, workshops m.v. og pigerne kan få flettet hår i én af de små boder.

Estoril Craft Fair på Avenida Clotilde i Estoril har åben hver dag indtil d. 2. september. Åbningstider er mandag-fredag fra 18 til 24 samt weekender og heligdage fra 17 til 24. Entré er €1 på hverdage og €3,50 i weekenden. Børn har gratis adgang. Tog fra Lissabon afgår fra Cais do Sodre stationen hvert 20. minut og koster kun ca. 12 kroner. Fra Cascais kan man også tage toget eller vælge at gå de omkring 2 kilometer langs strandpromenaden til Estoril.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer