Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal nummer 10 som fodboldnation på FIFA verdensrangliste i august 2007

Inden onsdagens kamp mellem Portugal og Armenien udsendte FIFA (International Federation of Football Association) sin nyeste officielle ranking, som er en liste over de bedste fodboldnationer i verden.

Portugal gled to pladser ned på en 10. plads efter Tjekkiet (9), Spanien (8) og Holland (7). Øverst i verdenseliten findes naturligvis Brasilien, Asoccer-ballrgentina, Italien, Frankrig og Tyskland.

Kroatien er avanceret til en flot 6. plads.

England ligger og roder på en 12. plads, Sverige er nummer 19 og Norge nummer 35. Danmark er inden den tvivlsomme indsats mod Irland nummer 30.

Portugals bedste placering hos FIFA var i 2001/2002, hvor den fodboldglade nation lå på fjerdepladsen på verdensranglisten.

Se Portugals og Danmarks seneste placering hos FIFA.

I disse for vort fodboldlandshold så svære tider er det måske værd at huske på at Danmark faktisk har ligget nummer 3 på verdensranglisten en enkelt gang i maj 1997. England har aldrig formået at drive det til mere end en 4. plads, mens svenskerne kan tænke tilbage på en fornem placering som nummer to på verdensranglisten i 1994. Kilde: www.fifa.com .  Kommentarer

Endnu ingen kommentarer