Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Dansk deltagelse ved golfturneringen Portugal Nations Cup i Algarve

Amatør-golfspillere fra Danmark og 13 andre nationer vil fra i morgen d. 31. august 2007 konkurrere ved Portugal Nations Cup i Algarve; nærmere bestemt på den berømte golfbane ’The Ocean Course’ i Vale do Lobo.

Med sin beliggenhed ved kysten ikke langt fra lufthavnen i Faro var Vale do Lobo i 1962 det første store udviklingsprojekt i Algarve, som dengang først i 60’erne var befolket af landmænd og fiskere.

En fremsynet hollænder ved navn Sander van Gelder så mulighederne og købte Vale do Lobo komplekset i 1977. Herefter er det gået stærkt og Vale do Lobo omfatter nu 1500 ferieboliger tæt ved vandet og to af Portugals bedste golfbaner: ’The Ocean Course’ og ’The Royal’ . Der er planlagt yderligere 500 ferielejligheder og feriehuse.

Der spilles over 3 dage. De danske deltagere er Morten Ørum Madsen, Kristian Grud og holdkaptajn Niclaez Rasmussen. Der er mange unge golfspillere blandt deltagerne heriblandt den talentfulde hollænder Michael Kraaij på kun 14 år. Ældste deltager er Craig Evans fra Wales på 35. Portugal stiller med João Carlota, Tiago Rodrigues og 16-årige Ricardo Melo Gouveia.

Ocean Course er en par 73 bane anlagt i 1985 med en længde på 6131 meter. Golfbanen ligger mellem et natur-reservat og havet. Blandt perlerne er de udfordrende 11. og 14. hul, hvor spillerne har nogen af de bedste udsigter over havet, som findes på Algarvekysten.

UPDATE 3. september 2007
England vandt Portugal Nations Cup foran Irland og med Danmark på en flot tredjeplads. Herefter fulgte Frankrig og Sverige. Portugal sluttede på en 13. plads ud af 14 deltagende nationer.

I den individuelle konkurrence vandt Shane Lowry fra Irland i 14 under par. Danske Kristian Grud sluttede på 4. pladsen i 9 under par. Best placerede portugiser blev Ricardo Melo Gouveia som udaf 42 deltagere sluttede på en 27. plads med 6 over par.



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer