Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Surfing lodge med perfekt beliggenhed ved Portugals vestkyst

I nærheden af den historiske by Sintra ligger byen Colares og ikke langt derfra stranden Praia das Maças. Her finder man et lille hyggeligt surfer lodge, hvor surfing entusiaster fra alle dele af verden mødes for at være i nærheden af nogen af Portugals og Europas bedste surfing strande.

Udover at tilbyde billig overnatning på et fantastisk sted, arrangerer Surfiberia også kurser (surf school) med professionelle instruktører, som kender de lokale vind- og strømforhold og selvfølgelig har autorisation fra den portugisiske surfing forening.

Alt udstyr kan lejes hos Surfiberia, så er man på ferierejse i Portugal, er det også muligt at tage nogen dages surfingferie uden at have hverken bræt eller våddragt med. Surfiberia har også gæster, som kommer til det attraktive område blot for at ligge ved stranden; eksempelvis på den populære strand Praia Grande, som endnu ikke rigtig er ’opdaget’ af udenlandske turister.

Selv om Praia das Maças på kortet ser ud til at ligge et stykke væk koster det ikke mere end ca. 40 euro (300 kroner) at tage en taxi dertil fra Lissabon. Surfiberia arrangerer i øvrigt afhentning i lufthavnen i Lissabon for omkring 100 kroner per person. De mere lokalkendte (og prisbevidste) tager toget til Sintra fra Rossio stationen i Lissabon og bussen fra Sintra til Praia das Maças. Så kan turen gøres for under 50 kroner.

Overvejer man en surfingferie eller badeferie i Portugal er området omkring Colares spækket med strande, som med placeringen ud til Atlanterhavet næsten altid byder på masser af vind. Udover Praia das Maças og Praia Grande kan nævnes Praia de Magoito som ligger lidt nord for Praia Grande i retning mod Ericeira. Lidt længere sydpå finder man den berømte Guincho strand, hvor VM for RS:X fandt sted i sommeren 2007. Guincho er på grund af de fantastiske surfingforhold efterhånden blevet dyrere og relativt mondænt. Mange af de bedste restauranter i Cascais/Sintra området ligger også i Guincho. Har man lyst til at prøve surfing på Guincho kan Surfiberia arrangere ture dertil.

Værelserne hos Surfiberia koster fra 20 euro (140 kroner) per person per nat i fællesstue. Vælger man dobbeltværelse koster det 30 euro (225 kroner) per person per nat. Morgenmad er inkluderet. Surfiberia tilbyder også kitesurfing, body boarding, instruktør-timer, udlejning af udstyr m.v. Der kan endda arrangeres kurser i portugisisk.

Har man lyst til at lære at surfe kan Surfiberia tilbyde en surfferie pakke som omfatter afhentning/aflevering i lufthavnen i Lissabon, 1 uges ophold på surfing lodge i 5-mands værelse, morgenmad, leje af udstyr og instruktørtimer for i alt 350 euro eller hvad der svarer til kun godt 2600 kroner.

Mere information om priser og muligheder for en fantastisk surfingoplevelse kan findes på http://www.surfiberia.com/ .

I løbet af 2008 afholdes der surfer events både i Gouncho, Carcavelos og længere nordpå ved Ericeira. Se mere om board surfing events i Portugal.

Hvis man vil bo lidt mere komfortabelt eller måske endda luksuriøst, kan man på i vores feriebolig sektion finde et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder på Lissabonkysten i kystbyerne Cascais og Estoril.

Information om billige flybilletter til Portugal kan findes på: Oversigt over flyruter til Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer