Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Modeshow i Cascais

Den 11.-14. oktober 2007 afholdes Moda Lisboa Estoril. Modeshowet finder sted tæt på Cascais Marina i den restaurerede Cidadela bygningen i Cascais.
I 4 dage byder Cascais på catwalk show med designere som José António Tenente, Luís Buchinho, Miguel Vieira, Nuno Gama, Ana Salazar, Maria Gambina, Katty Xiomara og mange flere.

Showet starter torsdag d. 11. oktober klokken 19 til 23 og fortsætter fredag fra 18.30 til 23, lørdag fra 12 til 23 og søndag fra klokken 15 til 23. Moda Lisboa Estoril er en prestigefyldt begivenhed for modeindustrien i Portugal. Der vil i lighed med tidligere år finde en talentkonkurrence sted under titlen ’Sangue Novo’ (på dansk: ’nyt blod’), som giver unge udvalgte tøj designere fra Portugals designskoler en mulighed for at gøre sig bemærket i en branche med hård konkurrence.

Selv om modeshowet markedsføres som en Estoril-begivenhed, afholdes det i Cascais. Sådan markedsføres større events ofte i Cascais/Estoril vest for Lissabon, da man mener at ’Estoril’ er et bedre brand og mere kendt på grund af den gamle Formel 1 bane, som bærer navnet Estoril. Banen er dog i en sådan forfatning at den nu til dags kun er vært for mindre kendte motorsportsbegivenheder.

Cascais er langt den største by på kyststrækningen vest for Lissabon. Estoril hører administrativt under Cascais’ bystyre, og udover det berømte Casino Estoril og jetset diskotekerne Tamariz og Jezebel, sker der faktisk mindre i Estoril i forhold til i Cascais. Der er dog stadig en flot strandpromenade i Estoril, som man kan følge hele vejen til Cascais; en afstand på omkring 2 kilometer.

Modeshowet afholdes i samarbejde med Câmera de Cascais (Cascais bystyre) og Junta de Turismo da Costa do Estoril (Estoril/Cascais turistkontor).Kommentarer

Endnu ingen kommentarer