Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


F.C. Porto, Sporting Lissabon og Benfica spiller Champions League Matchday 2

Sporting Lissabon møder i aften d. 2. oktober Dynamo Kiev i Ukraine i anden spillerunde I Champions League gruppe F.

I morgen er fodboldklubben Porto gæster hos tyrkiske Besiktas i gruppe A, mens Benfica møder Ukrainske Shaktar hjemme i gruppe D.

Bookmakerne spår sejr til Dynamo Kiev med odds 2,15 for hjemmesejr mod odds 3,3 for sejr til portugiserne. I opgøret mellem Besiktas og F.C. Porto er odds tæt på lige. Benfica er derimod favoritter hjemme mod ukrainerne med odds 1,93 i gennemsnit for portugisisk sejr mod odds 3,96 for sejr til Shaktar.

Den tidligere træner i den engelske storklub Chelsea; José Mourinho, er i øvrigt igen hjemme i Portugal og slapper af på halvøen Setúbal tæt på Lissabon. Mourinho stammer fra Setúbal og familien har stadig et hus i det naturskønne område. Samtidig har hans efterfølger i Chelsea; israeleren Avram Grant, hvis største kvalifikation er venskabet med ejer Roman Abramovich, måttet sande at der er koldt på toppen i Engelsk fodbold; i særdeleshed, hvis resultaterne udebliver. I de sidste 5 kampe under Grant har Chelsea spillet 3 kampe uafgjort, tabt 1 kamp og blot vundet en enkelt kamp mod Hull i Carling Cup’en. Der kom dog uventet støtte fra Wales, da manager John Toshack for nyligt langede hårdt ud efter Mourinho og beskyldte ’The Chosen One’ for at kaste håndklædet i ringen.

UPDATE 3. oktober 2007
Sporting Lissabon eller Sporting Clube de Portugal, som Lissabon-klubben hedder i Portugal, vandt lidt overraskende, men fortjent 2-1 i Kiev.
I Manchester Uniteds kamp mod Roma fik portugisiske Christiano Ronaldo en albue i hovedet og måtte forlade banen med blodet løbende ned af ansigtet. Efter den uheldige episode sidst i 2. halvleg måtte han sys med 4 sting. Manchester United vandt hjemmekampen 1-0.

UPDATE 4. oktober 2007
Porto løb med sejren på udebane mod tyrkiske Besiktas (0-1). Benfica måtte derimod se sig slået i Lissabon af Shaktar fra Ukraine (0-1).

Se også: Fodbold i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer