Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


TV Globo vender tilbage til Portugal

C21 Media skriver tirsdag d. 2. oktober at den brasilianske TV kanal TV Globo har indgået aftale med den portugisiske kabel-TV udbyder TV Cabo om at sende i Portugal. TV Cabo er en del af den børsnoterede virksomhed PT Multimedia og har en meget stor markedsandel i Portugal.

TV Globo blev grundlagt i Brasilien i 1960’erne og er én af verdens største TV-kanaler med mere end 80 millioner daglige seere. I Sydamerika er TV Globo den største TV station og sender via satellit til USA, Mexico, Afrika, Japan og Australien. De populære shows inkluderer Toma Lá Dá Cá, Estrelas, Saia Justa, Superbonita, Esporte Espetacular og Por Trás da Fama.

TV Globo har tidligere været i Portugal, men trak sig ud i 2006. Den store brasilianske TV-kanal er verdenskendt for sine soap-operas, som sammen med fodbold, underholdningsshow og nyheder dominerer programfladen.

I Brasilien har TV-stationen været indblandet i politiske intriger mellem den tidligere præsident Fernando Collor de Mello og den nuværende Luiz Inácio Lula da Silva, som i 2007 besøgte Danmark. Engelske Channel 4 bragte i 1993 dokumentaren ’Beyond Citizen Kane’ som afslørede udbredt kontrol med medierne, herunder TV Globo, af de mest magtfulde familier i Brasilien.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer