Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Nyt Conrad luksushotel på Algarve

I nærheden a Quinta Do Lago i Algarve åbner Conrad hotelkæden i 2010 sit første luksushotel i Sydeuropa.

Der planlægges omkring 150 værelser og hotellet vil blive opført i traditionel portugisisk stil. Conrad er mest kendt i USA og i Asien og tilhører den absolutte luksusklasse. Det nye hotel kommer til at ligge kun ca. 10 kilometer fra lufthavnen i Faro på Algarvekysten og dermed i nærheden af nogen af de kendteste golfbaner som San Lorenzo, Vila Sol, Quinta de Cima og naturligvis de to eksklusive Quinta do Lago golfbaner.

Der vil selvfølgelig være swimmingpool, spa og alle andre services til rådighed, som det forventes på et luksushotel. Hotelgæsterne vil desuden kunne stifte bekendtskab med noget af det bedste, det portugisiske køkken kan tilbyde i hotellets restauranter. Conrad Hotels forventer at kunne tiltrække eksklusive events og møder i VIP klassen. Der er over 1400 m2 afsat til formålet. Desuden vil der på hotellet være balsal og adgang til en privat have.

I Algarve har man senest med ’Allgarve’ kampagnen i sommeren 2007 forsøgt at tiltrække flere gæster med dyre vaner og højt forbrug på ferierejsen. Med det nye Conrad hotel vil Algarvekysten i 2010 få en ny attraktion for denne gruppe af turister.

Conrad er en del af Hilton gruppen, som i juni 2007 med Hilton Vilamoura As Cascatas åbnede sit første hotel i Portugal. Mere information på www.conradhotels.com .Kommentarer

Endnu ingen kommentarer