Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


To nye metrostationer i Lissabon til jul

Den portugisiske minister for offentlige arbejder annoncerede mandag at der d. 22. december 2007 vil åbne 2 nye metrostationer i Lissabon. Arbejdet har været forsinket i næsten 3 år på grund af tekniske vanskeligheder.

Den ene station Terreiro do Paço ligger ned til vandet i bydelen Baixa i nærheden af pladsen Praça do Comércio i Lissabons bymidte. Den anden metrostation, som kaldes Santa Apolónia, ligger ikke langt derfra mellem havnen og bydelen Alfama. Santa Apolónia er allerede et af Lissabons knudepunkter for regionaltog. De to nye metrostationer er en forlængelse af den blå linje, som går ud til bydelen Amadora i det nordvestlige Lissabon.

Metroen i Lissabon åbnede i 1959 og er siden blevet kraftigt udbygget. Som turist i Lissabon er metroens hjemmeside god at kende. Skal man med regionaltog fra Lissabon kan man på http://www.cp.pt/ finde køreplaner og billetpriser. Det er væsentligt billigere at køre med tog i Portugal, end det er i Danmark. En metrobillet koster ca. 5 kroner (0,75 euro) og gælder for én rejse i størstedelen af bymidten. Vil man f.eks. til Sintra eller Cascais med regionaltog koster det omkring 12 kroner for 30-40 minutters togtur.

Se også: Jul i Portugal og Juleby i Óbidos .Kommentarer

Endnu ingen kommentarer