Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ekstra Bladet kan nu købes i Portugal

Den portugisiske virksomhed Vasp Group, som trykker og distribuerer aviser og magasiner, har indgået samarbejde med en række udenlandske aviser om at trykke og sælge deres udgivelser i Portugal. Der er tale om helt ’friske’ udgaver, og indholdet til dagens avis overføres elektronisk til Portugal. 

Blandt aviserne er schweiziske 24 Heurs, The Washington Post, Tribune de Geneve, Folha de São Paulo, engelske The Evening Standard, svenske Expressen og, meget overraskende, danske Ekstra Bladet. Vi har ikke tidligere haft kendskab til danske aviser i Portugal, udover Politiken Weekly, som trykkes og sendes fra Danmark.

Det har endnu ikke været muligt at få oplysninger fra Vasp Group om, hvor Ekstrabladet kan købes, men man må gå ud fra at der er tale om centralt beliggende ’International Press Point’ salgssteder i Porto, Lissabon og Algarve. Hvis nogen ved noget, hører vi gerne om det på info@portugalnyt.dk . Det forlyder i øvrigt fra ’Editors’ weblog’ at The Washington Post kommer på gaden i Portugal 4 timer før, den gør i USA.

Vasp Group er en del af Cofina koncernen som også har interesser i den store portugisiske papirvirksomhed Altri. Vasp Group har over 10.000 salgssteder i Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer