Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Praia Del Rey Golf Resort i Portugal vinder World Travel Award

Golfbanen og hotelkomplekset Praia D’El Rey ligger på Portugals vestkyst, som i engelsktalende lande ofte kaldes the ’Silver Coast’ eller på dansk ’sølvkysten’.

Se også: Stor ferielejlighed udlejes på Sølvkysten

Den 16. oktober 2007 blev hotelkomplekset udnævnt til Portugals førende af repræsentanter fra den europæiske rejsebranche og var dermed én af prisvinderne ved World Travel Awards 2007. Prisen blev givet til Praia Del Rey dels for kvalitet, og dels for at komplekset har formået at udvikle sig til at være det mest kendte i Portugal uden for Algarve.

Se også: Billig stor feriebolig på landet tæt på Praia d'El Rey

Tidligere på året blev Praia D’El Rey udnævnt til ’Golf Resort of the Year – Europe 2007’ af den internationale organisation af Golf Tour operatører.

Praia DÉl Rey er et femstjernet ferieområde, som udover Praia D’El Rey golfbanen omfatter Marriott Hotel, vandsportsanlæg, tennisbaner, golfskole og et fodboldcenter, som opfylder FIFA’s standarder.

Se også: Priser og mulighed for booking af apartment på Praia Del Rey resortet

Der er naturligvis masser af forretninger og restauranter til at betjene gæsterne på hotellet og i de omkring 800 luksusvillaer og lejligheder i området. Komplekset er 14 år gammelt og ligger små 100 kilometer nord for Lissabon af hovedvej A8 i nærheden af byerne Obidos og Peniche. Mere information om golfferie og ferielejligheder i Praia D’El rey komplekset kan findes på www.praia-del-rey.com. Se mere om Marriott Hotels & Resorts i Portugal.

Det er stadig muligt at købe nye ferielejligheder i Praia D’El Rey. Mere om køb af feriebolig og skatte regler i Portugal kan findes i sektionen Bolig og Investering i Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer