Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


God start for Mads Vibe-Hastrup i Portugal Masters golfturneringen

Gå direkte til: Stilling i Portugal Masters 2008

Efter sensationelt at have vundet Open de Madrid i sidste uge ligger danske Mads Vibe-Hastrup som nummer 18 efter første runde i Portugal Masters, som spilles på Oceanica Victoria Clube de Golfe i det sydlige Portugal.

Det gør ham til bedst placerede dansker. Måske er det ikke så underligt, da Portugal på det nærmeste er Vibe-Hastrups hjemmebane. Med 5 birdier på golfbanen i Vilamoura i Algarve sluttede Mads på en 18. plads i 67 salg efter torsdagens indledende runde. Den 22-årige tysker Martin Kaymer fører efter en særdeles flot runde i 61 slag, hvilket er ny banerekord på Vilamoura.

Thomas Bjørn gik runden i 70 slag og ligger dermed midt i feltet som nummer 61. De øvrige to danskere Søren Hansen og Søren Kjeldsen sluttede begge i par med 72 slag.

Se mere på PGA Tourens hjemmeside.

UPDATE 19. oktober

Mads Vibe-Hastrup fortsatte det gode spil fredag og ligger nu på en samlet 11. plads i Portugal Masters med 9 under par. Også Søren Hansen og Thomas Bjørn formåede at spille sig frem til anden runde med en samlet placering som henholdsvis plads nummer 19 og 53. Søren Kjeldsen klarede ikke cuttet og måtte nøjes med en plads som nummer 81. Han er dermed ude af Portugal Masters.

PGA Portugal Masters føres nu af argentineren Daniel Vancsik med 14 under par foran bl.a. svenskeren Martin Erlandson. Den unge tysker tysker Martin Kaymer satte sin solide føring fra første runde overstyr ved at gå banen i 72 slag, hvilket faktisk var ringere end samtlige danskeres anden runde. Det rækker dog stadig til en samlet 6. plads. 

Portugal har stadig to golfspillere med til weekendens afsluttende runder i Vilamoura. Bedst placerede er José-Felipe Lima med plads nummer 19 (sammen med bl.a. Søren Hansen). Tiago Cruz ligger samlet nummer 65 og klarede dermed lige akkurat cuttet.

UPDATE 20. oktober

Alle 3 danskere i Portugal Masters leverede en stabil indsats lørdag med Thomas Bjørn som 68 slag 4 under par. Det rækker til en samlet 38. plads. Mads Vibe-Hastrup er stadig klart den bedste dansker med en samlet 14. plads efter 69 slag i 3. runde. Efter sløjt spil på de første huller lørdag hentede Vibe-Hastrup ind igen ved at præstere 3 birdies, 1 eagle og kun 1 bogey på de sidste 6 huller. Søren Hansen ligger nummer 30 efter dagens runde i 2 under par.

Portugal Master føres stadig af argentineren Daniel Vancsik i 18 under par, men alt kan ske endnu. Den portugisiske spiller José-Felipe Lima leverede én af dagens bedste præstationer da han gik lørdagens runde i 65 slag 7 under par. Det rækker til en samlet 9. plads sammen med tyskeren Martin Kaymer som fandt lidt af det gode spil frem igen fra første runde ved lørdag at gå banen i 3 under par.

UPDATE 21. oktober

Thomas Bjørn og Mads Vibe-Hastrup sluttede begge på en 46. plads i midten af feltet i Portugal Masters. Søren Hansen blev bedste dansker med plads nummer 34.

Vinder blev englænderen Steve Webster efter at han gik 4. og sidste runde på golfbanen i Vilamoura i 64 slag 8 under par; De 3 efterfølgende pladser blev besat af svenskerne Robert Karlsson, Frederik Andersson Hed og Peter Hanson.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer