Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Jose Mourinho vil ikke være engelsk fodboldlandstræner

Hvis England ikke kvalificerer sig til EM i 2008 vil den nuværende engelske fodbold landstræner Steve McClaren efter alt at dømme være nødt til at se sig om efter et nyt job.

Som altid er den engelske presse på stikkerne og har forespurgt den portugisiske Ex-Chelsea Manager José Mourinho, hvorvidt han kunne tænke sig jobbet. Svaret var afvisende og patriotisk da Mourinho ”ikke kan se sig selv som landstræner for andre end Portugal”.

Mourinho siger at han ’en dag’ gerne vil være landstræner for Portugal. Foreløbig ser det dog ud til at han søger til et større klubhold i Italien eller Spanien.

Hans tidligere klub Chelsea, som han forlod med kort varsel, ligger per 21. oktober 2007 på 7. pladsen i den engelske Premier League. Den placering er efter 10 kampe så dårlig, som man næsten kan forestille sig det i Chelsea, men klubben har trods alt endnu ikke fået klø på hjemmebane. Den 27. oktober spiller Chelsea hjemme mod nummer 3 i Premier League Manchester City med danske Kasper Schmeichel.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer