Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Jorge Jardim Goncalves trækker sig fra bestyrelsen i BCP banken

Efter beskyldninger om ulovlige aktionærlån til en virksomhed ejet af Jorge Jardim Goncalves søn skriver SIC mandag aften d. 22. oktober at bankens bestyrelsesformand Jorge Jardim Goncalves trækker sig fra alle poster i BCP banken.

Samtidig forlyder det at de 12 millioner euro, som BCP efter sigende på uretmæssig vis har eftergivet Jardim Goncalves søn i fredags er blevet indbetalt af faderen Jorge Jardim Goncalves selv.

Jorge Jardim Goncalves er én af grundlæggerne af BCP banken og var med til at tvinge bankens tidligere administrerende direktør Paulo Teixeira Pinto til at forlade banken efter en intern magtkamp i sommeren 2007. BCP er Portugals største private bank og er noteret på Euronext børsen i Lisboa.

UPDATE 30. oktober 2007
Tilsyneladende er det lykkedes Jorge Jardim Goncalves på trods af anklagerne om ureglemæssigheder forløbig at blive siddende som bestyrelsesformand for BCP. Det kan for udenforstående forekomme besynderligt at der ikke er mere konsekvens i toppen af portugisisk erhvervsliv.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer