Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Den russiske præsident Vladimir Putin besøger Portugal

Den russiske præsident kommer på officielt besøg i Portugal i anledningen af mini-topmødet mellem EU og Rusland. Putin er i Portugal d. 25. 26. og 27. oktober.
Emnerne på mini-topmødet mellem EU og Rusland vil bl.a. være øget økonomisk samarbejde, missilforsvar, Kosovo og Iran. Topmødet finder sted i byen Mafra nordvest for Lissabon fredag d. 27. oktober.

Inden da vil Putin torsdag mødes med Portugals præsident Anibal Cavaco Silva og premierminister José Socrates.

Rusland er en af Portugals største leverandører af olieprodukter og eksporterer desuden fly og metalvarer til Portugal. Portugal har en stor eksport af kork til Rusland og sælger desuden tekstilvarer, fodtøj og industri værktøj til det østligste land i Europa. Der kommer desuden flere og flere russiske turister til Portugal.

Under Putins besøg vil han deltage i åbningen af udstillingen ’Imperial Russia’ på slottet Palácio Nacional da Ajuda. Udstillingen er den største, som ’The State Hermitage Museum’ i Skt. Petersborg nogensinde har præsenteret uden for Rusland.

Over 1300 politifolk forventes indsat torsdag og fredag under Putins besøg og mange gader specielt i Lissabon-bydelene Belém, Ajuda og São Bento vil være afspærrede. Putin og hans følge vil ifølge SIC bo på hoteller omkring Amoreiras shopping centret.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer