Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rekordantal turister til Algarve i 2007 sæsonen

Algarve fortsætter med at slå tidligere års rekorder i antal overnatninger. I perioden fra januar 2007 til august 2007 havde Algarvekysten 10,7 millioner hotel-overnatninger.

Antallet af overnatninger viser dermed en stigning på 3,6% i forhold til samme periode sidste år siger RTA, som er den regionale sammenslutning af turistorganisationer.

Hvis man ser hvor turisterne kommer fra, har der specielt været store procentuelle stigninger i antallet af turister fra Ungarn, Polen og Rusland. Antallet af briter på ferie i Algarve er steget med godt 9%.

Hollænderne tager de længste ferier og tilbringer næsten 8 overnatninger i Algarve i gennemsnit, mens portugisiske turister kun har 3,6 overnatninger i snit.

Den største gruppe turister i Algarve kommer fortsat fra England. Det blev i øvrigt annonceret torsdag d. 15. oktober at Easyjet vil overtage British Airways rute til Faro og dermed forstærke sin tilstedeværelse på Algarve. Easyjet er allerede det største flyselskab i lufthavnen i Faro.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer