Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Champions League kampe med Benfica, FC Porto og Sporting Lissabon - Matchday 4

Den 6. november 2007 møder FC Porto franske Marseille i returkampen i Champions League. Det første møde endte uafgjort 1-1 i Marseille og Porto på andenpladsen er bagud på point med 5 i forhold til franskmændenes 7 point i gruppe A. Liverpool ligger overraskende sidst i gruppen med kun 1 point for 3 kampe. Besiktas har 3 point.

I gruppe B møder Celtic ligeledes d. 6. november på hjemmebane i Skotland Lissabonklubben Benfica. Der er meget på spil for Benfica, da begge hold ligger til at blive slået ud af Champions League med kun 3 point for 3 kampe. Benfica vandt knebent 1-0 da skotterne var på besøg i Portugal. Italienske Milan fører gruppe B med 6 point foran Shaktar på en bedre målscore.

Sporting Lissabon spiller den 7. november hjemme mod Roma. I den første kamp tabte Sporting med 2-1 i Italien. Det er ved at være sidste udkald for Sporting i gruppe F. Engelske Manchester United fører gruppen med maksimale 9 point, mens Sporting er næstsidst med 3 point for 3 kampe. Roma med 6 point ligger med stor sandsynlighed til at blive nummer 2 i gruppen med en sejr over Sporting Clube de Portugal, som Lissabon klubben i virkeligheden hedder. Fodbold klubben Dynamo Kiev har endnu ikke opnået point i gruppe F.

UPDATE 7. november 2007
Benfica tabte 0-1 mod Celtic i gruppe B og får nu meget svært ved at kvalificere sig til næste runde i Champions League. FC Porto vandt hjemme 2-1 over Marseille og fører nu gruppe A. Liverpool slog i øvrigt Champions League rekord ved at lammetæve Besiktas med 8-0. 

UPDATE 8. november 2007
Sporting spillede uafgjort 2-2 mod Roma. Kampen var meget nervepirrende og det lykkedes Sporting at komme foran med et mål sent i 2. halvleg. Til de portugisiske spilleres store skuffelse udlignede Roma i det 90. minut. Kommentarer

Endnu ingen kommentarer