Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Estoril Coast Pro surfing

I dag starter det sidste europæiske surfing event i 2007 i den såkaldte WQS (World Qualifying Series). Fra den 2. til den 4. november vil surferne dyste ved Carcavelos i nærheden af Lissabon.

Der er næsten altid gode surfing muligheder ved Carcavelos stranden, men skulle bølgerne være for små ved Carcavelos, har man Guincho stranden lidt længere vestpå i baghånden.

Kystbyen Carcavelos ligger omkring 12 kilometer vest for Lissabon og er et populært feriested for surfere og feriegæster. De fleste erfarne surfere tager dog som oftest til Guincho eller området omkring Peniche og Ericiera lidt længere oppe af Portugals vestkyst. Carcavelos er et godt sted for de mindre erfarne surfere, og der er desuden en fantastisk sandstrand.

I Carcavelos finder man udover hoteller og ferielejligheder et bredt udvalg af restauranter og også én af de største koncentrationer i Portugal af fastboende med svensk nationalitet - faktisk så mange at Carcavelos går under kælenavnet ’Bullerby’ efter Astrid Lindgrens berømte fortællinger.

Estoril Coast Pro er organiseret af Alfarrobba og hovedsponsorerne er turistforeningen i Estoril, Câmera Municipal de Cascais (Cascais bystyre) og Rip Curl. Det er muligt at se live streaming fra surfing event’et på sapo.pt .Kommentarer

Endnu ingen kommentarer