Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Kronprins Frederik i Portugal

I forbindelse med den internationale sejlsportsunion ISAF’s 100 års jubilæum afholdes der i disse dage årsmøde i Portugal med deltagelse af bl.a. Kronprins Frederik. Se kronprinsens kalender.

Alle med noget at sige inden for sejlsport inklusive repræsentanter for alle medlemslandene er samlet vest for Lissabon. Arrangementet finder sted i Estoril på hotellerne Palacio Estoril og Vila Galé Estoril.

I forbindelse med konferencen vil en komité med deltagelse af den sejlsportsinteresserede Kronprins Frederik vælge de første 6 medlemmer af alle tiders ’Hall of Fame’ inden for sejlsport. Offentliggørelsen finder sted i det berømte Casino Estoril mandag aften d. 5. november 2007.

Blandt de øvrige deltagere i fejringen af ISAF’s 100 års jubilæum finder man Norges Kong Harald og Ex-kong Konstantin af Grækenland.

Det fremgår ikke af ISAF’s (The International Sailing Federation) hjemmeside, hvem der skal æres med en plads i ’Hall of Fame’. Det gør det til gengæld allerede på Berlingske Tidendes hjemmeside.

Danmark bliver ifølge Berlingske repræsenteret i ’Hall of Fame’ ved 79-årige Paul Elvstrøm, som har vundet 15 verdensmesterskaber og 4 olympiske guldmedaljer. Paul Elvstrøm har desuden været aktiv indenfor design af sejl og både. Elvstrøm er ridder af Dannebrogsordenen og i 1996 blev Elvstrøm udnævnt til ’Århundredets Sportsmand’ i Danmark.

Under konferencen vil man desuden kåre de bedste sejlsportsfolk i år 2007. Læs mere om kandidaterne.

Se alle ISAF's Hall of Fame sejlsportsfolk udnævnt i Estoril den 5. november 2007.Kommentarer

 

Fernando C. Kvistgaard siger:

Til det populære portugisiske blad "LUX", udtaler Kronprins Frederik i dag: "Jeg finder at Portugal er et fantastisk land, meget gæstfrit og ganske anderledes end resten af Europa".  

12 November 2007 4:06 PM