Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Boligmessen Bolig i Udlandet i Bella Centret

Se også artikel om BOLIG I UDLANDET 2008 messen, som afholdes 8.-9. marts 2008.  

Den 10. og 11. november 2007 afholdes boligmessen 'Bolig i Udlandet'  i Bella Centret.

Se også: Feriebolig til leje i Portugal.

På grund af den store interesse for sommerhus i udlandet og flytning til varmere himmelstrøg afholdes Bolig i Udlandet messen nu 3 gange årligt i Bella Centret. I Jylland er det messehallerne i Fredericia som lægger lokaler til. Næste gang er i september 2008. 

Blandt udstillerne finder man en lang række ejendomsformidlere og ejendomshandlere med speciale i bl.a. bolig i Tyrkiet, Bulgarien, Kroatien Thailand og Spanien. De følgende udstillere er angivet som boligformidlere med ejendomme og hus i Portugal på programmet: A2Z Worldwide, Ejendomsmægleren Sunshineworld og EstateGroup.

Der er al mulig grund til at alliere sig med gode rådgivere inden man køber bolig i Portugal. Det er sådan set ikke særligt vanskeligt at købe hus i Portugal, men de portugisiske regler og love er anderledes end i Danmark på boligområdet. Se Portugalnyts boligsektion for en detaljeret beskrivelse af forholdene i Portugal.

På messen i Bellacentret vil der udover de mange udstillere også afholdes seminarer, hvor nogen af udstillerne heriblandt Skat og Bertil Jacobi fra den kendte århusianske skatteadvokat Tommy V. Christiansen vil fortælle om regler for pensionsbeskatning i udlandet. Skatteeksperterne vil desuden fortælle om, hvad dansk og udenlandsk jura siger om køb af ejendom og arveforhold, når man som dansker flytter til udlandet. Se også Portugalnyts oversigt over skatteforhold i Portugal.


Hvis man går og leger med tanken om at blive udlandsdansker i Portugal kan man finde mere information om at bo i Portugal i sektionen Danskere i Portugal.


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer